Legfrissebb hírek ÚJ

Jön a 367 lóerős új Ford Ranger pickup? – Videók!

Jön a 367 lóerős új Ford Ranger pickup? – Videók!

Közeleg a nagy leleplezés, a 2023-as modellévjáratú Ford Ranger bemutatása. Ausztráliában amolyan kedvcsináló kisfilm készült a természetesen álcázott összkerekes pickupról, amely a hírek szerint terepjárósabb, strapabíróbb lesz, mint bármely eddigi generáció, ráadásul konnektorról tölthető változat is készül belőle.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
#NextGenRanger
Hamarosan lekerül róla a speciális, a nap fényét megtörő álcaruha

A Ford megosztja a platformját a Volkswagen Amarokkal, s a német partner csatlakozásával a lehetőségek is bővülnek. Vagyis megjelenik például a plug-in hibrid hajtás: valószínűleg a 2,3 literes turbómotort párosítják a villanyos aggregáttal, a csúcsteljesítmény elérheti a 367 lóerőt (!), a topnyomaték pedig a 680 Newtonmétert (!). Valódi izomplatós születik.

Maradnak a négy- és a hathengeres technikák is, azaz a V6-os és a 2 literes dízel is a kínálat része lesz.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Szörnyeteg
Kimagasló terepképesség és brutális erő jellemzi majd az új Ford Ranger plug-in hibrid verzióját

A Ford kihasználja, hogy a flottájába tartozik a Bronco, az F-150 és a Maverick. A Bronco kimagasló terepképességeit örökli valamelyest az új modell, míg a nagy amerikai pickupok kölcsönzik a dizájnt. Azaz például a patkó alakú fényszórókkal megspékelt frontrészt, amely egybeolvad a hűtőráccsal.

A rövid videóban szereplő, izmos sárvédőket, oldalküszöböket, bukócsöveket és hátsó lökhárítót kapó dupla kabinos Ranger egyébként kék-fehér álcaruhát visel – a speciális festés miatt napfénynél nehezebb kivenni a jármű vonásait, a dizájnon két hónapig melóztak a szakik.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Piacvezető
A Volkswagennel osztja meg a platformját, a Ford és a németek együttműködéséből komoly platós születik

 

Forrás: youtube