Legfrissebb hírek ÚJ

Terepjárásra épített Bugatti szörnyeteg

Terepjárásra épített Bugatti szörnyeteg

Nem számít, hogy mennyire ikonikus egy összkerekes modell, az internet világában bármelyikből fura szerzet válhat. Mint például a Bugatti Chironból: A Rain Prisk jóvoltából vadállat off roader lett az aszfaltpusztítóból.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Az eredeti
A Bugatti Chiron eszement jószág, az összkerekes gép akár 420 kilométer/órás sebességre is képes

A Bugatti Veyron, majd utódja, a Chiron a felső tízezer kocsija. Utóbbiban 8 literes motor dolgozik, a maximális teljesítménye 1500 lóerő, a csúcsnyomatéka pedig 1600 Newtonméter. A 2,4 millió eurónál (973 millió forintnál) kezdődő járgány 2,4 másodperc alatt futja le a nullaszázat, a maximális sebessége 420 kilométer/óra.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A képzelet szülte
Már mások is megpróbálták terepjáróvá alakítani az álló helyzetből 2,4 másodperc alatt 100 kilométer/órás sebességre ugró, közel 1 milliárd forintnyi összegbe kerülő modellt

Nem először fordul elő, hogy a világháló betyárjai „átépítik” a masinát, már sok virtuáldizájnernek megmozgatta a fantáziáját. Kőkemény terepjáróvá alakították, felkészítették a világvégére.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megalománia
Talán túl nagy kerekek kerültek alá...

Beadlock felniket pakoltak alá, a felfüggesztését megerősítették, a hasmagasságát megemelték és terepjárásra alkalmas abroncsokkal spékelték meg. Állandó és visszatérő kellék a csörlő – nincs olyan természeti akadály, amely feltartóztatná.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tetszetős
Ez nem is rossz. Biztosan elkelne, ha egyszer megépülne

Ám ki mégis azt ajánljuk, ha áll a garázsunkban egy Bugatti, inkább vigyázzunk rá. Még az ilyesfajta csapatást sem ajánljuk:

 

 

Forrás: youtube