Legfrissebb hírek ÚJ

Világ körüli tesztelésen csapat az új Ford Ranger

Világ körüli tesztelésen csapat az új Ford Ranger

A sivatag után a hómezőkre is elvitték a készülő pickupot, amely világszerte nagy kedvenc, hogy ez így is maradjon, alaposan felkészítik minden eshetőségre.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Ford

A legendás pickup mostani kiadása már tizenegy éve van forgalomban, így aztán éppen ideje van annak, hogy lecseréljék. Nem is kell már nagyon sokat várni a tizenegyedik generációra, ugyanis a legfrissebb hírek szerint 2023-ban lesz a világpremierje.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Ford

Addig azonban még sok a tennivaló a prototípussal. Komoly tesztelés van folyamatban, amely során arra kíváncsiak, hogy mire képes a pikcup szélsőséges időjárási körülmények között. Ugyanis nemcsak egy utcai villogós vasat akarnak belőle, hanem egy masszív gépet, ami bárhol helytáll.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Ford

A forró égövi teszteket, Ausztrália, a Közel-Kelet és Észak-Amerika sivatagaiban végezték. Azt vizsgálja a Ford, hogy a Ranger, hogyan bírja a kiképzést az extrém melegben. Valamint a futóműve megfelelő-e ahhoz, hogy a homoktengerben lehessen csapatni vele.

Persze a másik végletet is meg kell tapasztalni, ezért jelenleg, a hideg égövben zajlik a gyakorlás. Új-Zélandon és Észak-Amerika hófödte részein nyomulnak a géppel és a tengerentúli szaklapok, valamint a Ford által készített kisfilm alapján bírja a kiképzést. A nagy bemutatót elvileg 2023 májusára időzítik.