Legfrissebb hírek ÚJ

Visszatér a Chevy Trailblazer

Visszatér a Chevy Trailblazer

A legendás összkerekes amerikai SUV visszatér! Ki ne emlékezne legalább a filmekből a Chevrolet TrailBlazerre, amelyet 1999 és 2008 között forgalmaztak az Egyesült Államokban, majd tovább „élt” Brazíliában, Kínában. A 2020-as esztendőre az amerikai gyártó visszavezeti a modellt a hazai piacra.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Modern
A beltere elég formásnak tűnik

Valószínűleg hasonló lesz a Kínában elérhetőhöz, vagyis az 1,3 literes, háromhengeres, turbós motort kap elsőre, amely 162 lóerős és 240 newtonméteres csúcsnyomatékkal bír. Persze lehet, hogy a megalomániás tengerentúlon ez nem lesz teljesen nyerő, mindenesetre a gyártó ígéri, a nyolc- és kilencsebességes automataváltóval is rendelhető vasat az igényekhez igazítja majd.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Érdekes
Egyelőre 1,3 literes motorral lesz rendelhető. Nem lesz túl kicsi a tengerentúlon?

Természetesen 4x4-es hajtás is jár az immáron Trailblazernek (a „B” betű nem nagy) hívott géphez, amely 9 másodperc körül éri el álló helyzetből a 100 kilométer/órás sebességet. A Chevy modellje jövőre vagy 2021 elején lesz újra elérhető az Egyesült Államokban.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
A haszon reményében
A Chevrolet igyekszik kihasználni a szabadidő-autós szegmens lehetőségeit

A Trailblazer a Chevrolet újabb válasza a folyamatosan fejlődő és egyre népszerűbb crossover és szabadidő-autó szegmens változásaira – mondta Steve Majoros, a cég igazgatója. – Természetesen megfelel majd a legszigorúbb előírásoknak, és többek között gyalogos észlelővel, automatikus vészfékező funkcióval, sávelhagyás figyelmeztetővel, valamint táblafelismerővel lesz ellátva.”

 

 

Forrás: youtube