Legfrissebb hírek ÚJ

Így zakózik egy igazi lúzer – videó

Így zakózik egy igazi lúzer – videó

Haver, ebben a bukásban te vagy a sáros! – mondhatták a társai annak a srácnak, aki dobott egy hátast a pocsolyaátszelő cselendzs résztvevői közül.

Kanadában sem akarnak lemaradni hülyeségben az örök rivális amerikaiktól. Ezúttal egy quados portálon, az atv.com-on bukkantunk rá egy videóra, amelyen jót röhöghet mindenki, már aki egyetért a „legszebb öröm a káröröm” tézisével.

Prince Albertben, Saskachewanban van egy Pines Power Sports Marine nevű off roados hely, ahol extrém körülmények között tesztelheti mindenki a gépét és legfőképpen a saját képességeit. Mert tanulni sosem árt, ha terepen jár az ember mindig jöhetnek leküzdhetetlennek tűnő akadályok, amelyeket azért mégis meg kellene próbálni letolni.

Egy néhány fős brigád azzal próbálkozott, hogy egy kisebb tóvá nemesedő pocsolyát vagy inkább vízgyűjtő tölcsért akart átvágni négy keréken. Ez a többségnek sikerült is. Ők megúszták azzal, hogy rendkívül mocskossá váltak a rájuk a kerekek által felhordott sártól és latyaktól.

Volt egy csávó, aki viszont nem volt ilyen ügyes vagy szerencsés, és egy burleszkfilmbe illőt zakózott. Mint az a videón látszik, a vas két kerékre ágaskodott, lovasa pedig szépen lassan hanyatt dőlt és megfürdött. A többiek persze jót röhögtek rajta. Becsületére szól, hogy utána azért kivitte lábon a gépet, így nagyobb szégyen már nem érte.