Legfrissebb hírek ÚJ

Nem semmi: két keréken a sivatagban – videó

Nem semmi: két keréken a sivatagban – videó

Egy igazi ámokfutót sikerült lencsevégre kapni, aki a homoktengerben mutatta meg, hogy nem ismeri a félelmet. Eszeveszett tempóban játszik akrobatát.

Mi mindenre jó egy fejkamera. Nem győzünk megdöbbenni vagy éppen a hasunkat fogva röhögni, amikor egy GoPróval készített extrém vagy éppen vicces videó felkerül a világháló legnagyobb közösségi portáljára. Ezúttal egy elismerésre méltó teljesítményt rögzítettek.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Egy kaszkadőr ügyességével vetekszik ez a csávó, akit egy kollégája Enzo Ramirez örökített meg az egyik egyesült államokbeli sivatagban. Egyszer csak felbukkan a „kengyelfutó gyalogkakukk”, aki négy helyett mindössze kék keréken csapat a homokban.

Elég komoly tempóval teszi mindezt, szóval nem ijedős típus. Hiszen elég lenne egy rossz mozdulat, egy rejtett bukkanó vagy kő és máris hatalmas bukta következne. Ehhez képest ő minden nehézség nélkül csapat legalább egy kilométeren keresztül mígnem megunja és leteszi az első abroncsokat is. Masszív produkció, elismerésreméltó teljesítmény.