Legfrissebb hírek ÚJ

710 paci tombol a luxus szabadidő-autóban

710 paci tombol a luxus szabadidő-autóban

Ha valamire, több erőre biztosan nem volt szüksége a 301 kilométer/órás csúcssebességre képes összkerekes Bentley Bentaygának. A Startechnél azonban másképpen gondolkodtak a szakemberek: a 6 literes W12-es motort megbabrálták, s több mint 100 lóval növelték a topteljesítményt.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nem hétköznapi
A kiegészítők durva megjelenést biztosítanak a Bentley Bentaygának

A gyári Bentley SUV 608 pacis, a tuningolt izomváltozata viszont már 710 LE-s. Azért ez komoly ugrás, a Brabus testvércégénél adtak rendesen a gépnek így karácsony idején.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jó erőben van
710 tagú ménes dühöng benne. Az aszfaltot felszakítja maga után...

Lehet, az paprikázta fel a szakikat, hogy időközben kijött a Lamborghini Urus, s immáron az olaszok szabadidő-járgánya a leggyorsabb sorozatgyártású SUV. Vagyis, valamivel fel kellett hívni a lankadó figyelmet. A Bentayga szénszálas aero kiegészítőket kapott, eléggé átalakult a kocsi eleje, ahogy az oldalsó szoknyák is arról árulkodnak, hogy kraftosabb lett a modell.

Többek között, új rugókkal látták el, így a hasmagasság 25 milliméterrel csökkent. Eddig sem lehetett kőkemény terepre vinni a luxusverdát, de ezután még inkább kerülni kell vele a „grízesebb” helyzeteket. A Monostar 23 inches kerekei elég komolyak, kiválóan illeszkednek rájuk a Continental SportContact 6 abroncsok, amelyek mérete 295/35 ZR23.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Beleülnénk
Még ha fura is, de azért duzzogva elfogadnánk karácsonyi ajándékként

Az elektronikáját tekintve „átprogramozott” Bentley hátuljára koncentrálva megállapítható, hogy új a csomagtartó spoilere, másabb a diffúzora és a négy kipufogócsúcs is dögös. Ugyanakkor, talán éppen ezek a legellentmondásosabb darabjai, olyan érzése van az embernek, hogy a kocsi és a kiegészítők más-más korszakhoz tartoznak. Mégis, bizonyítva azt, hogy az ellentétek vonzzák egymást, így együtt izgalmas az összkép.

 

Forrás: youtube