Legfrissebb hírek ÚJ

Agresszív off road Jeep harcos

Agresszív off road Jeep harcos

Az amerikai-japán együttműködésből született Jeep Wrangler JL Agressor a félelmetes, tiszteletet parancsoló kinézete miatt kapta a nevét. A agresszív külsejű összkerekes terepjáró különböző kiegészítőket kapott, a teljes készlet ára 7000 dollár, azaz körülbelül 2,4 millió forint.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Amerikai-japán közös produkció
A festés, a dizájn sem hétköznapi, alaposan feldobja a Jeep Wrangler JL megjelenését

Az Egyesült Államokban, Kaliforniában székelő Grid Off-Road úgy döntött, hogy még több életet pumpál a tengerentúlon egyébként rendkívül népszerű Wranglerbe, és fergeteges külsejű off-road állattá változtatja. A cég segítséget is kapott, mégpedig az ázsiai Rowen Internationaltől.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Félelmetes
Mintha folyamatosan mérges, morcos lenne

A masszív, jellegzetesen retró megjelenés, amelyet mindannyian ismerünk, szép modern (és elég stílusos) frissítést kapott. A négyajtós Jeep terepjárót úgy építették át, hogy megfeleljen a városi betondzsungel követelményeinek is.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Vonzza a tekinteteket
A városi dzsungelben is megállja a helyét

A teljes Agressor készlet a negyedik generációs Wrangler JL-re felszerelhető. Rendkívül feltűnő a hűtőrács és annak környékének az átalakítása, a beépített fényszórókkal, LED-es kiegészítő fénysorral. Tényleg olyan „arcot” ad neki, mintha folyamatosan mérges lenne. Ennek az ára 1600 dollár, tehát megközelítőleg 542 ezer forint.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Részlet
Az orr-rész átalakítása körlbelül félmillió forintnyi összeg

További testre szabható kiegészítők: első és hátsó spoiler, LED-es ködlámpák, LED-es sárvédő hosszabbítás előre és hátulra (első és hátsó készlet), valamint tetőspoiler. A vásárló választhatja a teljes csomagot, vagy megvásárolhatja az egyes részeket külön-külön: a full Aggressor-készlet ára 7000 dollár, vagyis kb. 2,4 millió forint.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nem olcsó
Természetesen a hátulja sem maradt érintetlen, a teljes beavatkozás ára úgy 2,4 millió

A kereslet pedig komoly, hiszen a 2022-es esztendő utolsó négy hónapjában több mint 50 ezer új Wranglert értékesítettek Amerikában, s bizony az átalakításokra is komoly igény mutatkozik. Merthogy a sok egyforma terepjáró közül azért illik kitűnni...

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Egyedi
Egy biztos: nem marad észrevétlen