Legfrissebb hírek ÚJ

Átváltozás: Fiat Uno volt, Lamborghini lett – Videó!

Átváltozás: Fiat Uno volt, Lamborghini lett – Videó!

Brazíliában történt meg a csoda. Pontosabban, a világ egyik legkomolyabb sufnituningja. Egy fiatalember vett egy 2002-es Fiat Unót, s 800 dollárból, azaz körülbelül 330 ezer forintból összkerekes Lamborghini Aventador replikát épített belőle. Megáll az ész!

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Az eredeti
Így néz ki a 100 millió forintnyi összeg felett „mért” Lamborghini Aventador. Valljuk be, azért ütősebb, mint a Brazíliában épült sufnigép

Edimar Souza Goulart szereti a gyors és drága sportkocsikat, de nem engedheti meg magának, hogy vásároljon egyet. Amikor hozzájutott az Unóhoz, rögtön azon járt a feje, miképpen lehetne dögösebbé tenné.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
„Donor”
A brazil fiatalembernek volt egy Fiat Unója, de többre vágyott...

Úgy két évébe telt, amíg megalkotta a párját ritkító modellt. Most már elmondhatja magáról, hogy egy Aventador büszke tulajdonosa. Pontosabban, egy ál-Lambót vezethet minden nap. Egy „Lamborgunót”.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Egyedi
A neve: Lamborguno

Összesen 2400 dollárjába, tehát 990 ezer Ft-jába került a „donorjármű” és az Aventador-átalakításhoz szükséges cucc. Tegyük hozzá, sokkal olcsóbban megúszta, mintha vett volna egy valódi, V12-es, 700 lovas Lamborghinit, amelynek az ára bőven meghaladja a 100 millió forintnyi összeget.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Az alkotó és a mű
A fiatalember műalkotásnak nevezte a járművét. Lelke rajta...

A „művész” mindenesetre műalkotásnak tartja a kocsiját, s örül, hogy kiélheti a sportkocsik iránti szenvedélyét. Az biztos, elég nagy feltűnést kelt, amikor leparkol a háza előtt... Igaz, csak a környéken használhatja egyelőre a modellt, merthogy a Közlekedési Minisztériumtól nem kapott engedélyt, hogy kimerészkedhesen vele a közutakra.

 

 

Forrás: youtube