Legfrissebb hírek ÚJ

Az Orosz Balett ihlette a hat egyedi Bentley Bentaygát – Galéria!

Az Orosz Balett ihlette a hat egyedi Bentley Bentaygát – Galéria!

A Bentley égisze alá tartozó Mulliner az Orosz Balett előtt tiszteleg. Összesen hat darab összkerekes Bentayga szabadidő-autó készül, s a Russian Heritage Edition modellek mindegyike gazdára talált már Oroszországban.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Egyedi
Csúcsminőségű fa díszítés, balettos figurákkal
Forrás: Mulliner

Az első példány már meg is épült és a gazdája birtokba veheti hamarosan. A Bentayga Speed SUV alapú gép díszítése az ikonikus balettmozgások köré összpontosul. Egyébként a kollekció mindegyik járműve az emberi művészet egyik legkecsesebb és legérzelmesebb megnyilvánulását helyezi fókuszba. Összesen hat Bentley készül, ezek mindegyike más-más külső festéssel gurul ki a gyárból – három kéttónusú lesz belőlük.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Exkluzív kiadás
Kontrasztos varrású bőrülések, ugyancsak az Orosz Balett dicsőségét hirdetve
Forrás: Mulliner

A premiernek tekinthető első autó sötét árnyalatú fényszórókat, a karosszéria színével megegyező oldalsó szoknyákat, egyedi első és hátsó lökhárítókat, valamint egyedi légterelőt kapott. A további látványosságok közé tartozik a sötét árnyalatú hűtő és lökhárító rács, az exkluzív 22 colos könnyűfém keréktárcsa és a különleges, LED-es Russian Heritage üdvözlő világítás.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Különleges
Kéttónusú, fehér és lilás festés
Forrás: Mulliner

A bőrbe kötött és fa betétekkel ellátott utastere lenyűgöző, amellett, hogy természetesen full extrás, kontrasztos varrással, egyedi balettos hímzéssel és modern balettos díszítéssel van megvadítva.
„Izgatottan várjuk, hogy átadhassuk az exkluzív Bentayga Speed Russian Heritage Collection darabjait az orosz vásárlóinknak. Ez a projekt a tökéletesség iránti szenvedélyre épül, amelyet a Bentley egy olyan nagyszerű és kifinomult művészettel illusztrál, mint a balett, amely az idei limitált kiadás központi motívuma. Ezt a hat egyedi SUV-t az év végéig szállítjuk le, s már az összes jármű gazdára lelt” – mondta Christian Schlick, a Bentley Russia vezetője.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Full extra
Fejedelmi kényelem elöl és hátul is
Forrás: Mulliner

Annak ellenére, hogy ilyen kecses és művészi a témaválasztás, nincs semmi, mondhatni „finom”, a Bentayga Speed teljesítményében. Valódi erőmű. Ugyanis 6 literes, duplaturbós motorral van ellátva, a W12-es aggregát csúcsteljesítménye 635 paci, a topnyomatéka pedig 900 Newtonméter. Álló helyzetből 3,9 másodperc alatt éri el a 100 kilométer/órás sebességet, a vége pedig 306 km/ó.