Legfrissebb hírek ÚJ

Az oroszoknál így épül a roncs Porsche Cayenne-ből új – Videó!

Az oroszoknál így épül a roncs Porsche Cayenne-ből új – Videó!

Bár csak egy kopottas Ford Fiestára telik, de szeretnéd, ha azt hinné mindenki, hogy kőgazdag vagy? Esetleg annak örülnél, ha a helyi maffia vezérének néznének? Akkor vegyél egy roncs összkerekes Porsche Cayenne-t, szólj Arthurnak, s csillivillivé teszi. Garanciát viszont ne várjunk tőle...

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Ütközés előtt
Valahogy így festhetett eredetileg a Porsche Cayenne

Az orosz sufnituning mester a legdrágább autókat tákolja össze a kis műhelyében. Vagy inkább garázsában, mégpedig nem éppen csúcstechnikával. Persze, Arthur számára csak az a lényeg, hogy a lehető legelőbb túladhasson a korábban szinte totálkáros gépen.

A dolgos napjairól szerencsére videót is készít, így mindenki láthatja, miképpen szépül meg, mondjuk egy Porsche Cayenne. Az más kérdés, nem szívesen ülnénk bele a kocsiba...
A kisfilmben látható luxus szabadidő-autót alaposan összetörte az előző gazdája. Arthur nem viccelt, az elemek lebontása után megnézte, mennyire sérült és hajlott a karosszéria, majd a helyére húzta. Egy-két centiméter nem számít, kis hézag vagy rés nem gond.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Ebből új verda épült
Kis horpadás, nagy törés, esetleg csavarodás... Semmi sem számít

Szükség esetén új „panelokat” illesztett a régi helyébe, de inkább az a jellemző, hogy igyekszik házon belül megoldani a problémákat. Szerkezeti merevségről megbízhatóságról ugyan a későbbiekben már nem beszélhetünk, ahogy nyilvánvalóan a menetzaj is nagyobb lesz a gyárinál, de külsőre sokkal jobban néz ki a jármű, mint előtte.
Figyelem, kizárólag erős idegzetűeknek! Ennél durvább sufniműhelyt ritkán lát a világ...

 

 

Forrás: youtube