Legfrissebb hírek ÚJ

Bowler-tuning: kőkemény terepvándor a Land Rover Defender Extreme – Galéria!

Bowler-tuning: kőkemény terepvándor a Land Rover Defender Extreme – Galéria!

A Bowler bővítette kínálatát, mégpedig az előző generációs összkerekes Land Rover Defender tuningolásával. Az Extreme névre keresztelt komplett csomagban benne van a külső dizájnolása, az utastér átalakítása és a motortér megbabrálása – a 90-es, a 110-es vagy a 130-as „Védőre” is megrendelhető a cucc.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Extreme tuningcsomag
Klasszikus, összkerekes hardcore terepjáró, amely komoly nemesítésen esett át

A legelső Bowler Extreme-et most mutatták be az interneten, és nem sokkal ezután a nyilvános premierjét is megejtették. A zöld festés a régi időkbe repít vissza, de ugyanez elmondható a szafaris kirándulásokat idéző tetőcsomagtartóról, a kiegészítő LED-es lámpatestekről, amelyek nappalt varázsolnak a sivatagi éjszakába.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Strapabíró
Az ajtózsanérok is újak, megerősítettek

A nemesítés része az egyedi lökhárító, a speciális küszöbvédő és a bukócsövezés. Az ajtózsanérok masszívabbak lettek, a 4x4-es gép 16 hüvelykes acél keréktárcsákat kapott, s azokra 35 hüvelykes off-road gumiabroncsokat húztak. A vásárlók felár ellenében további nagy teljesítményű LED-es, valamint Lazer spotlámpa csomagot rendelhetnek.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Okosodott
Az elektronikai kütyük jelzik, ez bizony a XXI. század átalakított terméke

A Bowler Extreme beltere ötvözi a bőrt és szövetet, például a Recaro üléseket is így vadították meg. Vadonatúj és elég extrém a sebességváltókar, valamint a MOMO kormány is menő. A csomag tartalmazza az Alcantara tetőborítást, valamint a szőnyegeket és a plusz hangszigetelést a csendesebb utazás érdekében. A kőkemény terepjárónak új az információs és a szórakoztató rendszere, van műholdas navigáció, digitális rádió és minőségi hangfalszett.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Terepjáró
Extrém környezetben is simán bevethető, nem hagyja cserben a benne ülőket

Továbbfejlesztett a felfüggesztés, a fékrendszer, de a motorelektronika sem maradt érintetlen, ahogy a „verseny” intercooler is dob a teljesítményen. A vas így most 175 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 450 Newtonméter, de azt nem tudni, milyen aggregát van az elejében. Ami viszont biztos: a Land Rover Defender Extreme csak korlátozott számban áll rendelkezésre.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
A Bowler raktárából
Sebességváltó helyett... Ez azért tényleg különleges, formabontó, egyedi

 

Forrás: Bowler