Legfrissebb hírek ÚJ

Darth Vader reinkarnációja – Galéria!

Darth Vader reinkarnációja – Galéria!

Az orosz Topcarnál teljesen rágerjedtek a Mercedes G-osztály tuningolására. Kereslet van a különleges összkerekes modellekre, a cég pedig igyekszik kielégíteni az igényeket. A Csillagok háborúja sötét nagyurát, Darth Vadert is megidézték G 63 AMG-vel.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Jedi lovagból gonosz nagyúr
Darth Vader, a Csillagok háborúja sötét nagyura ihlette a Topcar által átépített Mercedes G 63 AMG-t
Forrás: Topcar

A klasszikus luxusterepjáró semmit sem veszít a népszerűségéből. Annak ellenére sem, hogy évtizedek óta szinte ugyanaz a dizájn, a Merci kockája keveset változott, ellentétben példának okáért a Minivel. A 4 literes, V8-as, biturbós, 585 lóerős motorral ellátott G 63 AMG-ből már a sokadik változatot készíti el a Topcar, s nem kérdés, kevés ideig marad majd árván, gazda nélkül.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Exkluzív
Telepakolták szénszálas megoldásokkal, többek között a pótkeréktartó sem gyári kivitel
Forrás: Topcar

A manufaktúránál Darth Vaderhez hasonlították a terepjárót, mivel „tetőtől talpig” sötét színben pompázik. Természetesen telepakolták szénszálas darabokkal a gépet, amely csökkentette a 4x4-es vas több mint kéttonnás súlyát. Többek között a motorháztető, a sárvédő, a küszöb, a tetőspoiler és a pótkeréktartó is speciális eljárással készült.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Nyerő stílus
Részleteiben is zseniális
Forrás: Topcar

A belterében természetesen az exkluzív bőrborítás dívik, vagyis Vader nagyúr a kényelemre is sokat ad. Ahogy a többi változatnál, a csomag ára 40 ezer euró (15,5 millió forint), plusz a kevlárral megerősített motorháztető, amely még 7 ezer euróba (2,7 millió forintba) kerül. Félve tesszük fel újra a kérdést: biztos, hogy megér ennyit?

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Őrület!
A 4 literes, biturbós, V8-as, 585 lóerős motort rejtő tető 2,7 millió forintnyi összegbe kerül
Forrás: Topcar