Legfrissebb hírek ÚJ

Dühös Bulldog lett a luxus G-osztály

Dühös Bulldog lett a luxus G-osztály

Mindig jut idő egy kis rosszalkodásra. Ahogy a virtuáldizájner, Jazid Oozeear tette: az összkerekes Mercedes G 63 AMG-ből „Angry Bulldogot”, vagyis „Dühös Bulldogot” épített. Vagy inkább fogalmazzunk egyszerűbben: megalázta a kockaterepjárót.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Gyári
Miért nem volt jó ilyennek?!

A gyári G 63 AMG pokoli teljesítményre képes, hiszen a 4 literes, duplaturbós motorjából 585 lovat és 850 Newtonmétert hoztak ki a szakik. Jazid egy kicsit átgondolta a sztorit, megbabrálta a turbókat, kapott még egy párat a rendszer, így nyilvánvalóan, már a legvadabb igényeket is kielégíti.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Kinyírták
Szegény Mercedes-Benz G 63 AMG, alaposan megalázták...

Természetesen a külső dizájn sem maradt érintetlen, olyan, mintha az egyesült államokbeli SEMA tuningshow-ra igyekezne a vas. Szinte a teljes elejét átrajzolta a mester, a hűtőrács, a fényszóró, a lökhárító és a motorháztető is vadonatúj.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Aszfaltbetyár
Brutális szélesítést és ültetést kapott a Merci. Terepre már nem vinnénk szívesen...

Brutálisak a légbeömlők, szélesebb is lett a G és hatalmas Toyo kerekekkel látták el. A hátulja sem úszta meg a beavatkozást – összességében pedig elmondható az alaposan leültetett luxusterepesről, hogy inkább az aszfaltutakon van a helye, mint azok mellett...