Legfrissebb hírek ÚJ

Eladó a tuningshow sztárja, az egyedi (át)építésű Jeep Wrangler

Eladó a tuningshow sztárja, az egyedi (át)építésű Jeep Wrangler

Ez a 2013-as összkerekes Jeep Wrangler korábban a Las Vegas-i SEMA tuningshow sztárja volt, most viszont tulajdonost keres. A terepszínű terepjáró alapos átalakításon esett át, a profi beavatkozásnak hála, cseppet sem kell tartani attól, hogy hasonló bármikor szembejönne velünk az utakon vagy egy csapatós túra közben.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
6.2, V8
A brutális motor, amely a tuningolt Jeep Wrangler elejébe került, 450 lóerős

A Wrangler egyedi külsővel rendelkezik, telepakolták LED-es kiegészítő fénycsíkokkal, van a szélvédő alatt, felett, plusz a tetőn is. De jár hozzá strapabíró tetőcsomagtartó és csörlő is.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Egyedi megjelenés
A feltűnő, 12x24 hüvelykes American Force könnyűfém keréktárcsákra 13,5x38 hüvelykes Nitto Trail Grappler gumiabroncsokat húztak

A szélesített sárvédőjű Jeep 152 milliméteres hasmagasság-emelést kapott, no és vadonatúj felfüggesztést. Kicserélték a fékeket és az egyedi Wrangler rendkívül feltűnő, 12x24 hüvelykes American Force könnyűfém keréktárcsákkal rendelkezik. Ezekre 13,5x38 hüvelykes Nitto Trail Grappler gumiabroncsokat húztak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Félelmet keltő megjelenés
Olyan strapabírónak tűnik, hogy akár a harctéren is megállná a helyét

A motorháztető alatt egy vadiúj, 6,2 literes, V8-as, 450 lóerős aggregát kapott helyet, ugyanaz, amely a Chevrolet Corvette-ben is dolgozik. A technikához automata sebességváltó és összkerékhajtás kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nincs előtte akadály
15,2 centiméterrel emelték meg a hasmagasságát

Az eddig 13200 kilométernyi mérföldet futott Wrangleren az erős oldallépcsők segítik a be- és kilépést, az elülső és a hátsó kamerák pedig szemmel tartják a környezetet. A 2022-es orlandói aukció (július 6-9.) egyik sztárjaként tekintenek rá.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Profi munka
Egyedi a festése, tekintélyt parancsoló a megjelenése a 2013-as modellnek, amely korábban a Las Vegas-i tuningshow, a SEMA sztárja volt