Legfrissebb hírek ÚJ

Eldobtuk az agyunkat! Eszement terepjárók

Eldobtuk az agyunkat! Eszement terepjárók

Ilyen összkerekes terepjárókat.... Vagy inkább szörnyetegeket még biztosan nem látott. Két BMW és egy Mercedes átalakítást mutatunk meg olvasóinknak, egyik sem hagyományos remekmű. Legyünk őszinték és fogalmazzunk tisztán: az agyunkat eldobtuk a képek láttán!

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Bigfoot
Teljesen normális: terepszínű 7-es BMW óriási kerekeken...

Na nézzük! Íme egy 7-es BMW, amelyből Bigfoot lett. A luxus szedán brutális beavatkozásokon ment át, mire elnyerte mostani formáját. A terepszínű behemót óriási kerekeket és „Rambo” lökhárítót kapott, valamint pluszlámpákkal spékelték meg. A terep-, mocsár- és holdjárónak is alkalmas monstrumban nem mellékesen 5 literes motor dolgozik, amelynek csúcsteljesítménye 300 lóerő.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Hihetetlen konstrukció
Átmegy mindenen, ebben nagy segítségére van az 5 literes motorja, amely 300 lóerős

És itt a tesó, az X6-os „Bömös”. A „Manhart MHX6 Dirt2” a sivatagok átszelésére készült, s olyan brutális erő lakozik a sárga-fekete színű bestiában, ami elgondolkodtató. Az átalakított modell ugyanis 900 lóerős, a topnyomatéka pedig 1200 Newtonméter.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Észveszejtő
A Manhart nem viccelt: a sivatagi gép 900 lóerős, a csúcsnyomatéka 1200 Newtonméter

A becsövezett, bukókerettel és snorkellel ellátott, terepgumikkal felszerelt, egykoron szabadidő-autó az Öböl-térségben keres magának gazdát. Mindössze öt darab készült belőle, az áruk egyenként 395 ezer euró, azaz 158 millió forint.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nem olcsó
158 millió forintnyi összegért már el is vihető

A bajor márkáról váltsunk a svábra, azaz jöjjön a Mercedes! Ez a „szépség” Észtországban készült. A batár kerekeivel alkalmas arra, hogy a befagyott tófelületeken közelítse meg az ideális horgászhelyeket. A Merci nem mellékesen laprugós és összkerékhajtással van ellátva.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A jég hátán is megél
Észtországi Mercedes-sufnituning