Legfrissebb hírek ÚJ

Extrém G 500: mini platót kapott a Mercedes luxusterepjáró

Extrém G 500: mini platót kapott a Mercedes luxusterepjáró

Ez a G Mercedes valóban különleges. Abszolút egyedi. Az Egyesült Államokban fotózták, az autó egy komolyabb átépítés után terepjáró-kisteherautó keverék lett. Mutáns, egészen fura kivitelezés.

Minden bizonnyal egy előző generációs G 500-assal van dolgunk. Korábban ötajtós modell volt, de a B-oszlop mögötti terület alaposan megváltozott, igaz, a C-oszlop szellőzőnyílása például még jól kivehető. A hűtőrácsa viszont a G 63 AMG megoldását idézi.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Érdekes...
Valamikor Mercedes G 500 luxusautó volt, most már egy platós terepjáró

Érdekes a festése, hiszen a sárga szín dominanciáját megtöri a fekete – egészen feltűnő külsőt biztosítva neki. A tekintetvonzáshoz hozzátartozik az egyedi felni és a hatalmas gumiabroncs.

A tetőre, mint a legkomolyabb terepjárókra, LED-es fénycsík került. Vagyis, ha a tulajdonosa úgy dönt, naplemente után a műutak világa helyett a susnyásba vezet az útja, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen mindent lát majd.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Feltűnő jelenség
Egy biztos: a sárga-fekete színű Merci vonzza a tekinteteket

Már csak az nem tiszta, mi a fenét lehet szállítani az aprócska platóban?! Persze, minden bizonnyal a dizájn, az extremitás a lényeg, nem pedig a funkcionalitás.