Legfrissebb hírek ÚJ

Ezt nem hisszük el! Motelszoba ihlette a Jeep Wranglert – Videók!

Ezt nem hisszük el! Motelszoba ihlette a Jeep Wranglert – Videók!

Láttunk már őrült modelleket, világszínvonalú tervezőmunkákat, de ilyen megoldással még biztosan nem találkoztunk. A „Super 8” motelhálózat szobái ihlették meg a szakembereket és készült el az összkerekes Jeep Wrangler terepjáró egészen különleges változata, a például kávéfőzővel ellátott „ROADM8”.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Egyedi ötlet
Olyan színeket és mintázatokat használtak, mint amelyek a motelszobákban megtalálhatóak
Forrás: ROADM8

Tényleg hihetetlen, de igaz! Úgy alakították át a Jeepet, hogy szinte minden négyzetcentimétere a hotelszobára hasonlítson. Az ülésszövet például ugyanolyan mintázatú, mint a motelekben található ágyak fedésére használt anyagok.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Elképesztő
Az ülésszövet a „Super 8” ágytakaróját juttatja az ember eszébe
Forrás: ROADM8

A Wrangler felszereltségébe hűtőszekrény (amolyan minibár), kávéfőző, párnakollekció és takaró is tartozik. És lehet, hogy ez most furcsán hangzik, de nem gagyi a cucc, kifejezetten ötletes és jól kivitelezett munkáról van szó.

A feltűnő, sárga-piros-fekete színű 4x4-es terepjáró a tetején kiegészítő lámpasorral és csomagtartóval, pluszban extra tárolórekeszekkel lett ellátva, azaz tökéletesen alkalmas arra, hogy kiránduljon vele a tulajdonosa, a valódi felhasználhatóságából mit sem veszített az őrült dizájn miatt.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Szériafelszereltség
Többek között kávéfőző is van benne
Forrás: ROADM8

Ja, és a hab azon a bizonyos tortán: ha felnyitjuk a motorháztetőt, a belső felén a dél-dakotai Badland Nemzeti Park sziklái láthatóak fekete-fehérben... Merthogy, innen indult a „Super 8” motelhálózat. Körülbelül 2500 munkaórát töltöttek el a szakemberek az autó tökéletesítésével, átalakításával.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Remekmű
A motorháztetőn a dél-dakotai nemzeti parkot örökítették meg fekete-fehérben
Forrás: ROADM8

A New York-i bemutatót követően a „ROADM8” útra kelt és egészen Las Vegasig ment – kizárólag „Super 8” hoteleknél állt meg pihenni.

 

 

Forrás: youtube