Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen Land Cruisert még nem látott! – Galéria!

Ilyen Land Cruisert még nem látott! – Galéria!

Ez nem tucat Toyota Land Cruiser! A világ egyik legjobb összkerekes terepjáróját alaposan átalakította a Khann Car Design: a J200-as faceliftes modell az agresszív karosszériájával tényleg elkülönül a társaitól, ráadásul új nevet is felvett. Immáron Khann HRS Sportnak hívják.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Dizájnváltás
Toyota Land Cruiser, alaposan átformálva

Ízlések és pofonok – ahogy tartja a mondás. A szakik változtattak az első lökhárítón, amelyet „rácsosítottak”, sőt még LED-es nappali fényt is kapott. A hátsó lökhárító sem maradt érintetlen, amelyhez négy darab (két dupla) szénszálas kipufogócső tartozik. A módosított motorháztető, a hátsó spoiler és a hatalmas kovácsoltvas kerék is új.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Újragondolták
Egészen különleges változtatásokat hajtottak végre a Toyotán, teljesen új külsőt varázsoltak neki

A Khann-tuning vizuális frissítőcsomagot jelent, így a motortérben nincs változás. A Land Cruiserben maradt a 4,6 literes, természetesen V8-as aggregát, amely 304 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 439 Newtonméter. Rendelhető lesz a 4,5 l-es duplaturbós technikával is, a nyolchengeres cucc 268 LE-s, a topnyomatéka 650 Nm.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Dupla dupla
A hátulja is másabb lett, kiemelendő a négy darab szénszálas kipufogóvégződés

Mindkét motorhoz hatfokozatú automata sebességváltó csatlakozik, s természetesen állandó összkerékhajtással van ellátva a Toyota.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Biztos lábakon
A kovácsoltvas kerekek menők

Az Egyesült Államokban 5,7 literes, V8-as benzinessel is árulják majd, amely 381 pacis (544 Newtonméter). Ebben nyolcgangos automataváltó dolgozik és természetesen 4x4-es a gép. A full extrás felszereltségbe gyalogos észlelés, radaros sebességtartó automatika (vészfékezéssel), abroncsnyomás-figyelő és kamerarendszer is tartozik.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Minden igényt kielégít
Az átalakítás ellenére maradt a full extrás felszereltség és természetesen az állandó összkerékhajtás