Legfrissebb hírek ÚJ

Kimonóba öltöztetett Nissan GT-R

Kimonóba öltöztetett Nissan GT-R

A Nissan immáron tizenhat esztendeje gyártja az aszfaltfelszaggatós összkerekes izomgépét, a GT-R-t, de azon kívül, hogy a japán vállalat fejesei kijelentették, van jövője a „Godzillának”, a következő generációról nincs szó. A Liberty Walk viszont saját szakállára megalkotta a „Kimonót”.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Feltűnő jelenség
Hátul nincs rajta hatalmas szárny, viszont teleaggatták látványos szénszálas kiegészítőkkel

Bár az ázsiai gyártó nem rukkolt még elő tervekkel, hogyan is fest majd az új GT-R (s hogy mikor jön egyáltalán), de egyre több valódi vagy virtuális tuning lát napvilágot a 4x4-es sportautóval kapcsolatban. Rendre hatalmas szárny díszíti a Nissan hátulját, éppen ezért üde színfolt a mostani kezdeményezés, amely szinte csupasz hátsóval jelenítette meg a gépet.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Meseszép
Szélesebb a gyári kiadásnál, kicsit olyan, mintha lebegő ruhába öltöztették volna

Valójában minimalistának nevezhető a beavatkozás, a szénszálas kiegészítőknek hála, olyan a kocsi, mintha lebegő ruhát viselne, mintha kimonóba öltöztették volna. Természetesen egyedi kerekekkel látták el, a felnik olyanok menet közben, mintha tükrök lennének, azonnal a Nissanra irányítják a figyelmet.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Dizájnos
Elképesztőek a kerekei, menet közben olyanok, mintha tükrök lennének

Ahogy fentebb már volt róla szó, rengeteg szénszálas kiegészítő került rá, amelyek feldobják a dizájnt. Így például a kék színű járgány motorháztetejét, a hátulját, az oldalát és a kerékíveit is megváltoztatták, plusz a diffúzora is ütős.