Legfrissebb hírek ÚJ

Nagyon Meleg Raptor: a Ford szivárványszínű Ranger tereppickupja

Nagyon Meleg Raptor: a Ford szivárványszínű Ranger tereppickupja

A Ford Germany júniusban mutatta be a kék (Performance Blue) színű Ford Raptortját. A közösségi médiában számtalan hozzászólás érkezett a képhez, de az egyik különösen emlékezetes volt. Valaki megjegyezte, hogy jó a platós, de a színe „nagyon meleg”. A vállalat reagált: szivárványszínű pickupot készített, amelynek a neve „Very Gay Raptor”, vagyis „Nagyon Meleg Raptor”

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Átfestve, kiszínezve
Ford Ranger Raptor a németországi Christopher Street Day felvonulásra: szivárvány- és aranyszínben pompázik a tereppickup
 

A szivárványos philadelphiai Pride zászló színeiben pompázó terepjáró merész, fényes és meleg… Ez a hivatalos Ford jármű része lesz a Christopher Street Day felvonulásnak Németországban, Kölnben.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Feltűnőek
A Raptor mellett egy Ka-t is készíttetett a Ford

A CSD egy LMBTQ+ rendezvény egész Európában, és a Ford ennek a támogatója 1998 óta. A márka egyébként alkotott egy szivárványos Ka-t is, amelyet ugyancsak elküld a felvonulásra, így kiállva az esemény mellett.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Profi munka
30 méter fólia felhasználásával, körülbelül 60 munkaóra alatt készült el

A gyárilag tehát „Performance Blue”-ra festett Rangert az Alphafoil munkatársai hatvan munkaóra alatt varázsolták másabbá, több mint 30 méter fólia felhasználásával.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Megosztó, de reklám
Akad, aki tapsol, másnak nem tetszik, de a lényeg: mindenki beszél a Ford különleges járműveiről

Természetesen megoszlanak a vélemények a gép színével kapcsolatban, de azzal mindenki egyetért, hogy hatalmas marketingfogásról van szó. Hiszen mindenki beszél így vagy úgy a platósról, akad, aki tapsolja, mások viszont lehordják, de a lényeg, hogy bekerült a köztudatba.