Legfrissebb hírek ÚJ

Öszvér terepjáró: Hummer H1, amely Jeep Wranglernek néz ki

Öszvér terepjáró: Hummer H1, amely Jeep Wranglernek néz ki

Valljuk be, ez azért elég ciki… Nagyot álmodott az összkerekes Hummer tulajdonosa, valami különlegeset akart alkotni, így a H1-et keresztezte a Jeep Wranglerrel. A végeredmény? Egy csúnya öszvér terepjáró.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Klasszikus
A jó öreg H1. Miért kellett megalázni szegényt?

A „Kalapácsból” eddig is készültek egyedi darabok, elég például a Mil-Spec projektjére gondolni, amely 800 lóerős, a topnyomatéka pedig 1700 Newtonméter. Aztán épült régi, elhasználódott H1-ből és Humvee-ból is extrém kinézetű jármű, de ez a mostani alkotás minden bizonnyal az összes eddigi különcön túltesz.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Átépítve az eleje
A kimagasló terepképességekkel bíró Hummer pickup kifejezetten jó állapotban van, de a gazdájának ez nem volt elég, különlegességre vágyott

Szóval, itt van egy Hummer (vagy Humvee?), amelynek egész jó állapotban van a karosszériája, nagy gumiabroncsokkal van ellátva, strapabíró futóművel rendelkezik, s kiegészítő lámpasor került rá, hogy a sötétben megfelelően „lásson”.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
„Dühös arc”
Valljuk be, a Jeep Wrangler eleje nem hiányzott róla

Viszont, az autó eleje nem hétköznapi. A Jeep elülső részét fabrikálták rá, a „dühös arc” és a tipikus Wrangler hűtőrács köszön vissza róla – utóbbi alá is került egy LED-es kiegészítő fénysáv. Arról nincs hír, hogy mi késztette a tulajt erre a borzalmas megoldásra, de a végeredményről elmondható: különleges és felettébb ronda. Már, már ciki...