Legfrissebb hírek ÚJ

Pontiac-Ferrari-Chevrolet terepöszvér – Galéria!

Pontiac-Ferrari-Chevrolet terepöszvér – Galéria!

Íme, egy identitászavarban szenvedő összkerekes terepöszvér. Egy mutáns. Egy motorral hajtott valami. Pontiac Fiero-Ferrari Testarossa-Chevrolet Blazer keverék azoknak, akik valódi különlegességre vágynak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tiszta Amerika...
Nagyon mix: a Pontiac Fierót házasították a Ferrari Testarossával és a Chevrolet Blazerrel

A Pontiac Fierót 1984 és 1988 között gyártották, a Ferrari Testarossát 1984-től 1996-ig, a Chevrolet Blazer pedig a mai napig „műsoron van”. Nos, e három modell mixéből született az a furcsaság, amelyet a Scottsdale aukción lehet majd megvásárolni januárban. A neve: Pontiac Fiero Custom kupé.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Eladó
A legdurvább, hogy ezt meg is lehet vásárolni

A karosszéria egy 1984-es Fieróé, de úgy tűnik, az építők nem voltak túlságosan büszkék rá, mert Ferrari logók kerültek a kocsira, s a hátulján nagy betűkkel olvasható az olasz márka neve. A külsejét a Testarossa ihlette, de az nagy kérdés, hogy valóban került bele az ikonkus gépből, vagy csak kopizásról van szó.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Őrület!
Az elején faltörő kapott helyet, a Chevyre épült kocsi kerekei pedig extra nagyon

Egy amerikai sportkocsi, amely úgy tesz, mintha olasz csődör lenne... Ehhez passzintották a Chevrolet Blazer alvázát és a túlméretezett kerekeket. Az „autóban” 5,7 literes, V8-as motor dolgozik és háromgangos automataváltóval látták el. Az elején hatalmas gallytörő, vagy inkább faltörő rettenti el a többi közlekedőt, a belterében pedig sportülések kaptak helyet. Egy biztos: ennyire egyedi vasat még nem láttunk...

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kényelmes
A belterében sportülések vannak