Legfrissebb hírek ÚJ

Sufniműhely: ettől a Q5-től mentsen meg minket az ég!

Sufniműhely: ettől a Q5-től mentsen meg minket az ég!

Arthur Tussik dolgozik. Az orosz autószerelő egy összetört összkerekes Audi Q5-öst „varázsolt újjá” – a jól felszerelt sufnijában javítgatta a prémium kategóriás szabadidő-autót. Már megint nem akartunk hinni a szemünknek, s csak azért fohászkodunk: az égiek mentsenek meg minket a mester alkotásaitól.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Összetörve
Így nézett ki az Audi Q5-ös, amikor a sufniműhelybe került

Arthur valamilyen oknál fogva a BMW X5-ösökre specializálódott, de most az ingolstadtiak gépét vette kezelésbe. Egy biztos, aki azon gondolkodik, hogy vásároljon magának egy használt Q5-öst, minden bizonnyal lemond a tervéről, vagy legalábbis átgondolja.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ezermester
Nem lehet olyan sérülés, amit Arthur Tussik ne orvosolna

A használ Audi SUV arrafelé úgy 15 ezer eurót, vagyis 6 millió forintot kóstál, de egy alaposan összetört példány ennek az összegnek a töredékébe kerül. A kisfilmben szereplő autó főleg az elején sérült meg – Tussik úr azonnal munkához is látott.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Az Audit sem kímélte
A kalapács a kedvenc szerszáma az orosz autószerelőnek...

Hamar eldöntötte, a motorháztető még menthető, de a sárvédő, a lökhárító, az első fényszóró és a lámpatest is változtatásra szorult. Azt már szörnyűbb volt nézni, ahogy az alvázat próbálta megjavítani. Ja, csak a hitelesség kedvéért: a bal elejét simán levágta a mester, hogy jobban hozzáférhessen a sérült alkatrészekhez...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Lelke rajta
Mindenféle sérülésre van ötlete. Aztán az elkészült autót nyugodt szívvel eladja

Természetesen most is többször előkerült a kalapács – a motorháztető egyengetésére tökéletesnek bizonyult a szerszám. Ezt a videót muszáj megnézni!

 

Forrás: youtube