Legfrissebb hírek ÚJ

Puccos verzió készült az Audi SQ7-ből

Puccos verzió készült az Audi SQ7-ből

Igen, vannak olyanok, akik nem elégszenek meg a német luxusterepes eleve felpörgetett sportos verziójával, nekik találták ki, hogy egy még igényesebb konstrukcióval kedveskednek.

Ezért jött létre az Audi SQ7 Vorsprung. A név németül vezetést jelent és nyilván ezen van a hangsúly egy teljesítményorientált sportos vas esetében. Nem is lehet panasz a technológiára, hiszen rendesen ki van pattintva a gép, amely nem jön zavarba akár egy versenypályán sem.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

És, hogy mivel tud többet mint az alapváltozat? Nos, ennek 22 colos sportos könnyűfém felnijei vannak, ezekre húzzák a gumikat. És a menetvezérlés elektronikáját is alaposan áthangolták, hogy még dinamikusabban lehessen csapatni, minden gyorsabban reagál.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

A 2,3 tonnás konstrukciót egy igencsak izmos motor mozgatja, hiszen egy négyliteres V8-as motort kapott, amely tényleg komoly produkcióra képes, hiszen 429 lóerős csúcsteljesítményt tud leadni. A maximális nyomaték pedig 664 newtonméter az összkerekes hajtásláncban.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Autocar

És akkor az utastérbe még be sem kukkantottunk. Oda is jutott a finomságokból, hiszen steppelt bőr sportüléseket szereltek be. Ráadásul a kint látható LED-es világítás bent is visszaköszön. A kijelző virtuális, és még a hangrendszert is kicserélték. A Bose 3D-s egysége nyomja a zenét, és igencsak ott van a szeren. Persze a minőségetmuszáj megfizetni, az Audi SQ7 Vorsprung kiadásért plusz 5 millió forintot kell rátenni az alapvasra. Mindent összeszámolva 30 millió fölött van a cucc.