Legfrissebb hírek ÚJ

Már tesztelik a Triumph 1200 Scramblert - lesifotók

Már tesztelik a Triumph 1200 Scramblert - lesifotók

A brit márka retrógépe nagy durranásnak ígérkezik, hiszen már az egyel kisebb 900-ast is nagyon szerette a közönség. Nem csoda, hogy óriási a várakozás a paparazzi képek láttán.

Nyilván megint volt egy jól értesült vagy mázlista fotós, aki éppen arra járt amerre kellett, így megörökíthette a közúti tesztelése közben az új Triumph 1200 Scramblert. Az old school gép egyénisége abban rejlik, ha ragaszkodnak a családfához, hogy alapvetően utcai modell, de simán le lehet térni vele a földútra is, ott sem jön zavarba.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Motorcycle News

Egyelőre sok mindent nem lehet tudni a vasról, s meglehetősen le van csupaszítva – na nem mintha extra idomokra kellene számítani. Mondjuk így legalább a műszaki alapok talán jobban láthatóak. Az például tuti, hogy egy 1200 köbcentis vízhűtéses blokkot kapott, amelyet már ismerhetünk a bobber változatból is. Ez 77 lóerős összteljesítményre és 105 newtonméter csúcsnyomaték leadására képes.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Motorcycle News

A fotókat közzétevő brit Motorcycle News információi szerint már a futómű alap paramétereit is nagyjából sejteni lehet. A rugóutat 200 milliméterre ígérik, míg a jelenlegi Street Scrambler 19-es elsp kereke helyett ebben biztosan 21-es lesz, ez abszolút megfelel egy off roadozásra is alkalmas gépnek. Ezen kívül USD Showa villa és Öhlins iker lengéscsilapító van a szettben. Az árát Nagy-Britanniában 12 ezer fontra, azaz 4,2 millió forintra saccolják. Leghamarabb 2019-ben kerül a piacra.