Legfrissebb hírek ÚJ

Menő retró terepvas: Mash X-Ride

Menő retró terepvas: Mash X-Ride

Nagy-Britanniában hatalmas divatja van az oldschool motoroknak mostanában, így aztán egyre több kis műhely dob piacra egy-egy csemegét. Itt egy újabb tetszetős példány.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Mash

A Mash ugyanis egy kifejezetten retró specialistának számító cég, amely most az X-Ride Classic 650-essel próbálkozik. Ez igazából egy közepes méretű terepvas, amely a Ducati Scrambeler és a Yamaha XT500-as kategóriába sorolható, természetsen sokkal kúlabb külsővel.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Mash

Hiszen itt a hangsúly a dizájnban az 1960-as, 1970-es évek felidézésén van. Ugyanakkor természetesen kellően modern is a paripa. Elég alacsonyan van az ülés és kifejezetten tömzsi a gép, vaskosak a kerekek is. Mindent összegezve, ezzel a géppel terepezni is lehet és hosszú túrára indulni is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Mash

Az alapot egy 647 köbcentis léghűtéses egyhengeres motor jelenti, amely 40 lóerős csúcsteljesítmény leadására képes. A futóművet kifejezetten terepesre hangolták, masszív a hátsólengővilla és az első mono lengéscsillapító is. A kerekek 17 hüvelykesek és dupla kipufogó dörömböl. Az ára 2 millió forint.