Legfrissebb hírek ÚJ

Sivatagi különkiadás készült Triumph Scramblerből

Sivatagi különkiadás készült Triumph Scramblerből

A brit gyártó az 1200-as gépei után a 900-asokat is felújította, s ha már dolgozott rajta, akkor egy dögös off roadosított limitált szériát is összedobott.


Forrás: Triumph

Ez lett a Triumph Scrambler Sandstorm Edition, amelynek neve a homokvihar is utal rá, hogy a régi sivatagi terepmotorokat akarja felidézni. Ennek megfelelően a dizájn és a kialakíts is ilyen lett. Tényleg mintha egy időutazást tennénk mondjuk az 1960-as évekbe. Aki szereti a retróvasakat, annak garantáltan bejön majd ez a paripa.


Forrás: Triumph

A szigorú Euro 5-ös feltételeket egy új légrendszerrel sikerült elérni, olyan rafináltan, hogy közben a teljesítmény sem csökkent. A soros kéthengeres 900 köbcentis blokk továbbra is 65 lóerős és 80 newtonméteres csúcsprodukcióra képes. Persze a kipufogórendszer is megújult az ügy érdekében, és jellegzetesen magasan van hátravezetve.


Forrás: Triumph

A Sandstorm valóban alkalmas terepezésre, a futómű is így lett kialakítva a küllős első 19-es kerékkel. Magasabbra is tették a sárvédőket, alul pedig haspáncél védi a műszaki egységet. A lábtartót fogazták a biztonság érdekében és van térdvédő betét is.


Forrás: Triumph

Természetesen a dizájni is tükrözi a sivatagi hangulatot, a speciális fényezéssel. Az olajzöld az ezüst és a fekete dominál, de homokszínű verziót is lehet kéri. Mindössze 775 darab készül belőle, az ára egyelőre nem ismert.