Legfrissebb hírek ÚJ

Vigyázat, megőrült a Mikulás! – videó

Vigyázat, megőrült a Mikulás! – videó

Azt hiszem, ennél vagányabb módon nem is lehetne ünnepelni a karácsonyt. Ez a vérprofi triálos, tudja, hogyan kell felpörgetni az ünnepeket, igen látványosra sikerült a bemutatója.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Motocross Updates

Kezdjük a legelején – mi köze a télapónak a karácsonyhoz. Nos, az angolszász világban úgy tartják, hogy Santa Claus (ez a Mikulás helyi megfelelője) és nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékokat, így neki köszönhetik a gyerekek a meglepetéseket.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Motocross Updates

Így aztán ezért szoktak karácsonykor beöltözni, Mikulás-sapkát húzni és rénszarvas agancsot ölteni az emberek. Így tett a videón látható profi triálos is, aki a Timecolmanx.com kaszkadőrcsapatának a tagja. A felvételt egyébként az egyik legnagyobb motokrosszos portál a Motocross Updates osztotta meg Facebook-oldalán.

Érdemes végignézni a karácsonyi show-t, hiszen ahogyan mondani szokták, van itt minden, mint a céllövöldében. A két leglátványosabb akrobatikai elem kétségtelenül az amikor mások motorok ülésein ugrál, valamint amikor egy kötélen egyensúlyoz át egy furgonból egy kocsi tetejére.