Legfrissebb hírek ÚJ

Támad a Tigris! – Videó!

Támad a Tigris! – Videó!

Ahogy Epheszoszi Hérakleitosz mondta: „Az egyetlen állandó az életben a változás”. És a Triumph bebizonyítja, hogy az evolúciótól nem kell félni, az egy esztendeje indult munka egyik fontos állomása lehet a most zajló Baja España Aragón tereprali-verseny, amelyen a márka beveti a Tiger 900 Rally Pro motorját.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Legenda
Az ötszörös enduro-világbajnok Iván Cervantes is részt vett a Triumph Tiger 900 Rally Pro tervezésében és tesztelésében

A Triumph a legendás, spanyol Ricky Carmichaelt és honfitársát, az ötszörös enduro-világbajnok Iván Cervantest is meggyőzte, hogy vegyen részt a projektben. Ők azok, akik tapasztalatukkal és elhivatottságukkal hozzájárultak a Triumph Tiger 900 Rally Pro fejlesztéséhez, valamint teszteléséhez.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Tigris
Csodaszép motor született, amelyben rengeteg potenciál van

Különleges alkalomként a „Tigris” egy kézzel készített „Baja Aragón” festést kapott – akárcsak anno az indiánok a test- és az arcszínezésükkel, a Triumph is megpróbálta megfélemlíteni az ellenfeleit.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Elszántan
A lehetetlen megvalósítása a cél

Felfedeztem egy teljesen új utat. Évek óta csúcskategóriás enduro-versenyeken vettem részt, de amikor felvázolták az előttünk álló feladatot, azonnal igent mondtam a felkérésre. Úgyhogy, gyerünk, csináljuk!” – nyilatkozta Iván Cervantes.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Éles bevetésen
A spanyolországi terepviadalon, a Baja España Aragónon bizonyíthat

A 900 köbcentis blokkal ellátott Tiger módosított változatát valószínűleg hamarosan a Dakaron is láthatjuk majd, vagyis úgy tűnik, a márka komoly terveket szövöget.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Stílusos
Egyedi festés, feltűnő megjelenés

 

Forrás: youtube