Legfrissebb hírek ÚJ

Alaposan rágyúrt a Can-Am a sportos UTV-jére

Alaposan rágyúrt a Can-Am a sportos UTV-jére

A Maverick X3-as már eddig is az egyik legmenőbb vas volt az off roados fronton, most pedig még komolyabb lett a cucc.


Forrás: Can-Am

Természetesen nem is elsősorban a dizájnt változtatják meg, hanem a műszaki alapot frissítik jelentősen. Egy Rotax V-Twin egyliteres motort fejlesztett ki a Can-Am, és elég ütős lesz a technika, hiszen 195 lóerőt tud majd kipréselni magából a vas.


Forrás: Can-Am

Ezen kívül, mint arról már beszámoltunk, a gyártó egy extrém csemegével is kedveskedni akar, méghozzá azzal, hogy mindegyik kerék kormányozható lesz viszonylag nagy tempó mellett is. Illetve a CVT-váltót, amely eddig gyenge pont volt, kicserélik egy fürgébbre.


Forrás: Can-Am

Persze ehhez kőfanatikusnak kellett lenni, mert egyébként nehéz lenne fogást találni a Maverick X3-ason. Nem véletlen, hogy sikerült megtalálni a Polaris RZR méltó ellenfelét. Hiszen korábban a hardcore rajongók csak ezt vették, mostanra azonban kétpólusúvá vált a piac.


Forrás: Can-Am

A Can-Am fejlesztői annyit még elárultak, hogy a futóművet is jelentősen átalakítják. Még off roadosabb lesz, hogy a kőkemény csapatások alkalmával ne süljön fel a gép. A Fox legújabb verseny felfüggesztési rendszerét szereli be a csomagba, szóval tényleg nem nagyon lehet majd rá panasz.