Legfrissebb hírek ÚJ

Ezek lesznek 2018-ban a legkeményebb UTV-k

Ezek lesznek 2018-ban a legkeményebb UTV-k

Egyre élesedik a verseny a gyártók között, már a sportosság szempontjából is. Mindenki erősebb, gyorsabb és jobb off road képességekkel bíró vassal akar támadni és lenyomni a riválisokat.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Polaris RZR XP 1000

Természetesen az egyik legkomolyabb gép a szakmában a Polaris RZR XP 1000-res, amelyet a versenysportban is rengetegen használnak nem véletlenül. Mind motorikusan, mint a futóművét tekintve igencsak ott van a szeren a 999 köbcentis 110 lóerős szörnyeteg.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Yamaha XYZ1000R

A másik nagyágyú, a japánok kamikazegépe, a Yamaha YXZ1000R, amely egy soros háromhengeres, 998 köbcentis motorral van felszerelve. Ennek köszönhetően eszeveszett tempóra képes hiszen 112 lóerős csúcsteljesítményt présel ki magából. Ami pedig a legszebb, hogy kormány mögötti füles sportváltóval is lehet kérni.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Can-Am Maverick X3

Az egyik legújabb négykerekű a palettán a Can-Am Maverick X3 Turbo, amely hatalmasat robbant a piacon. Az utóbbi évek legjobb sport UTV-jének számít. Ebben egy 990 köbcentis Rotax Triple motor dolgozik, amely 120 lóerőt képes kipréselni magából. A futóműve pedig pazar.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Polaris RZR XP Turbo

A Polaris természetesen még egy verziót bedobott a közösbe, hiszen az RZR XP-ből Turbo-verzió is létezik. Ebben egy sokkal komolyabb, 925 köbcentis ProStar ikerturbós egység melózik, amely 168 pacinak tud dirigálni. Ez azért már ezen a szinten is kiemelkedő produkciónak számít. A futómú is príma, kezelni tudja az erőt.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Can-Am Maverick X3 Turbo

A királyok királyának pedig a Can-Am Maverick X3 Turbo R-t tartják, amely a listánkon szereplő belépő modellt igencsak felülmúlja. Hiszen a 900 köbcentis triplaturbós Rotax motorja, 170 lóerőt képes leadni. Ennek már a gyorsulása is nagyon komoly, hiszen mindössze 4,4 másodperc elég neki a 0-100 km/ó-s sprinthez. A lábazat szuper, a sivatagban is otthonosan mozog.