Legfrissebb hírek ÚJ

Kipróbálták a világsztárok, milyen repülni a Polaris RZR-rel – videó

Kipróbálták a világsztárok, milyen repülni a Polaris RZR-rel – videó

A Baja-győztes legendás fenegyerek, RJ Anderson vitte el profi UTV-jével az elég merész sztársportolókat, hogy átérezzék, milyen vele a száguldás.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Polaris

A Polaris indított egy videosorozatot a YouTube-csatornáján Sunday Strolls néven, amelynek az a lényege, hogy a közismert és sikeres amerikai sportolókat megröpteti a LACR Motokrossz sivatagi pályán. Nem kíméli őket annyit előre el lehet árulni.

Többek között a profi amerikaifutball egyik legendája, Chad „Ochocinco” Johnson az egyik utasa. A Cincinnati Bengals, a New Englad Patriots és a Miami Dolphins NFL csapatainak korábbi klasszisa. Eldobta az agyát a csapatás során.

A hölgyek közül is volt olyan bátor, aki vállalkozott a közös száguldásra. A UFC ketrecharcos bajnoka. Rose Namajunas is beült RJ mellé, és mint a felvételen látszik, az egyik hatalmas repülésüknél az álla is leesett. Érdemes megnézni a videókat.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Polaris

Említsük meg a gépet is, amellyel csapatnak. RJ Anderson egy 2022-es Polaris RZR Pro R-est hajt, amely egy erős, 225 lóerős ProStar Fury 2,0 literes I-4 motorral. A futómű nagyon masszív 30 hüvelykes a rugóút, 3 hüvelykes Foxlengéscsillapítószett melózik.