Legfrissebb hírek ÚJ

Specialista Polaris Rangerekkel bővült a tár

Specialista Polaris Rangerekkel bővült a tár

Az amerikai márka kedvelt munkás UTV-jéből a legújabb modellévben négyféle speciális változat készül: lesz egy a barkácsolóknak, a földműveseknek, a horgászoknak és természetesen a vadászoknak is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Craftsman Editiont – azaz kézműves kiadást azoknak ajánlják, akik fával és szerszámokkal dolgoznak a szabadban. Ennek megfelelően mindenféle kütyütartó konzolok vannak a platójára szerelve. Sőt a hátsó csomagtartót meg is lehet hosszabbítani, hogy mondjuk több rönk vagy hasáb férjen el rajta. Ezen kívül egy kéttonnás kapacitású csörlőt is feldobnak rá.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Ranch Editition értelemszerűen a farmerek, azaz gazdálkodók nagy segítsége lehet. Ennél elsősorban a nagyobb vonóerőn van a hangsúly, hogy akár földmunka gépekkel, ekével, boronával markolóval is fel lehessen szerelni. A csörlő ennél a vasnál már 2,7 tonnás kapacitással bír, szóval ez egy igazi erőcsávó. A tárolórekeszei is nagyobbak, mint egy normál változatnak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Waterfowl Editiont a horgászok és a vízparti kirándulók, a sarazók nagy kedvencének szánják. Erre bottartókat is fel lehet erősíteni, valamint a felszerelés is elfér a ráccsal vagy hálóval ellátott platón. A hasmagasságot megemelték, a gázlómélységet megnövelték, és speciális Pro Amor Mud XC sarazógumikkal látták el, így az elakadás szinte teljesen kizárható.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Big Game Edition a vadászok hűséges társa lehet az erdei portyáik során. Ezt Rhino Grip tárolórendszerrel kínálják, amelyek a fegyver és a lőszerek rögzítésére és biztonságos szállítására is alkalmasak. Ezen a terepviszonyok leküzdésére van egy 2,7 tonnás kapacitású csörlő, valamint az UTV elejére felkerült egy vadrács, amelyre felerősíthető a zsákmány.