Legfrissebb hírek ÚJ

Specialista Polaris Rangerekkel bővült a tár

Specialista Polaris Rangerekkel bővült a tár

Az amerikai márka kedvelt munkás UTV-jéből a legújabb modellévben négyféle speciális változat készül: lesz egy a barkácsolóknak, a földműveseknek, a horgászoknak és természetesen a vadászoknak is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Polaris Ranger Craftsman Edition

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Craftsman Editiont – azaz kézműves kiadást azoknak ajánlják, akik fával és szerszámokkal dolgoznak a szabadban. Ennek megfelelően mindenféle kütyütartó konzolok vannak a platójára szerelve. Sőt a hátsó csomagtartót meg is lehet hosszabbítani, hogy mondjuk több rönk vagy hasáb férjen el rajta. Ezen kívül egy kéttonnás kapacitású csörlőt is feldobnak rá.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Polaris Ranger Ranch Editition

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Ranch Editition értelemszerűen a farmerek, azaz gazdálkodók nagy segítsége lehet. Ennél elsősorban a nagyobb vonóerőn van a hangsúly, hogy akár földmunka gépekkel, ekével, boronával markolóval is fel lehessen szerelni. A csörlő ennél a vasnál már 2,7 tonnás kapacitással bír, szóval ez egy igazi erőcsávó. A tárolórekeszei is nagyobbak, mint egy normál változatnak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Polaris Ranger Waterfowl Edition

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Waterfowl Editiont a horgászok és a vízparti kirándulók, a sarazók nagy kedvencének szánják. Erre bottartókat is fel lehet erősíteni, valamint a felszerelés is elfér a ráccsal vagy hálóval ellátott platón. A hasmagasságot megemelték, a gázlómélységet megnövelték, és speciális Pro Amor Mud XC sarazógumikkal látták el, így az elakadás szinte teljesen kizárható.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Polaris Ranger Big Game Edition

Forrás: Polaris

A Polaris Ranger Big Game Edition a vadászok hűséges társa lehet az erdei portyáik során. Ezt Rhino Grip tárolórendszerrel kínálják, amelyek a fegyver és a lőszerek rögzítésére és biztonságos szállítására is alkalmasak. Ezen a terepviszonyok leküzdésére van egy 2,7 tonnás kapacitású csörlő, valamint az UTV elejére felkerült egy vadrács, amelyre felerősíthető a zsákmány.