Legfrissebb hírek ÚJ

15592 Nm lesz az elektromos Hummer topnyomatéka? – Videó!

15592 Nm lesz az elektromos Hummer topnyomatéka? – Videó!

Jön. Közeleg. Hamarosan bemutatkozik. A GM megerősítette, hogy a jövő esztendő őszén elkezdi az összkerekes GMC Hummer EV, vagyis az „elektromos Kalapács” gyártását. A terepjáró körülbelül 1000 lóerős lesz, s 3 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100 kilométer/órás sebességet.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Villámcsapás
Elektromos Hummer. Igen, ez a nem is oly távoli jövő

Szuper kocsi. A GM-nél csak szerényen így harangozzák be a GMC Hummer EV-t, amely pickupként debütál, körülbelül akkora lesz, mint a több mint 5 méter hosszú, 2 m széles, 1,9 m magas Chevrolet Silverado 1500. Az első kerekeit annyira előretolják, amennyire csak lehetséges, a rövid túlnyúlásnak köszönhetően pedig lenyűgöző „megközelítési” szöggel rendelkezik majd.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Minden területre
Olyan pickup születik, amely a terepen is magabiztosan mozog majd

Az eltávolítható tetővel és ajtókkal ellátott modell több vezetési módozattal, így például „Adrenalinnal” rendelkezik, az aszfaltúton bámulatos teljesítményre képes GMC Hummer EV a trepen is kitesz majd magáért.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
1000 LE, 15592 Nm
Brutális teljesítményre lesz képes az ultramodern elektromos rendszerének köszönhetően

A 2022-es „Kalapács” gyártása 2021 őszén kezdődik, s külön érdekessége a járműnek, hogy 400 mérföldet, vagyis akár 645 kilométert képes majd megtenni egy „telitankkal”, azaz töltéssel. Az 1000 lóerős masina egészen hihetetlen, 15592 newtonméteres topnyomatékkal bír majd és 3 másodperc alatt futja a 100-as sprintet.

 

 

Forrás: youtube