Legfrissebb hírek ÚJ

A hegyek ura: elektromos hardcore terepkerékpár – Videó!

A hegyek ura: elektromos hardcore terepkerékpár – Videó!

Legyen a hegyi utak ura, élvezze a szabadságot, a legextrémebb környezetben is éreztesse, hogy ki a király. A Giant Reign E + 0 Pro elektromos terepkerékpárral megvalósíthatja a legmerészebb álmait is, ugyanis a strapabíró bringával nincs olyan, hogy lehetetlen. Igaz, a fejedelmi kétkerekű uralkodói áron érhető el: 8500 dollárért, azaz körülbelül 3,3 millió forintért.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Valódi terepen
A kiváló minőségű alumíniumból épült bringa strapabírósága csillagos ötös

Az S, M, L, XL méretben kapható e-bicaj Aluxx SL kiváló minőségű alumíniumból készült, megfelelő súlyt és szilárdságot biztosít az extrém feladatok megoldásához. A nagyon komoly, 160 milliméteres Maestro felfüggesztéssel, a Fox Float villával és rugóstaggal nem ismer lehetetlent a szerkezet.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nem olcsó mulatság
Forintban számolva két és félmillió az ára az extrém kétkerekűnek

A hegyi csapatás rengeteg energiát emészt fel, függően az adott pálya nehézségétől, így megmondani, hogy mennyi ideig üzemkész a „canga”, elég nehéz, mindenesetre a Giant SyncDrive Pro motorral és a lítium-ionos Giant EnergyPak Smart 500, 36V 13.8Ah akkumulátorpakkal ellátott kerékpárt 6A-os töltőn 80 százalékos állapotba 2,2 óra alatt lehet feltölteni.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Gyors „tankolás”
Körülbelül 2 óra alatt tölthető fel 80 százalékosra az elektromos bicaj

A fék, a fékkar és a hátsó váltó nem a Shimano terméke, hanem a Sramé, de a gyártó szerint a minőség és a megbízhatóság nem csorbult. A Giant e-TRX felnikre Maxxis 3C MaxxTerra gumiabroncsokat húztak. Lehet, hogy valakinek kétségei vannak afelől, mi a fenét kezdjünk egy e-kerékpárral hegyi hardcore terepen, de úgy tűnik, a Giant szakemberei értik a dolgukat.

 

 

Forrás: youtube