Legfrissebb hírek ÚJ

Elektromos motorokkal támad a Can-Am

Elektromos motorokkal támad a Can-Am

A quadgyártó kétkerekű villanyvasakkal próbálkozik. Érdekes váltás ez, de úgy tűnik, abban bíznak a cégvezetők, hogy lehet keresnivalójuk ebben a piaci szegmensben is.


Forrás: Can-Am

A kanadai BRP motorsportcég márkája, a Can-Am új elektromos járműveinek duóját mutatta be. Meglepő és váratlan ez a húzás a cégtől, de minden bizonnyal minőségi járgányok lesznek, hiszen nem égetné magát egy ilyen komoly brand, ha gagyizna számára teljesen új terepen.


Forrás: Can-Am

Az elektromos Can-Am motorokerékpárokkal két különböző felhazsnálókört céloznak meg. Az Origin egy duális sportmotor, amelyet közúti cirkálásra és off roados kalandozásra egyaránt lehet hasznélni. A másik a Pulse, amely kizárólag országúti vas.


Forrás: Can-Am

Mindkettő éles markáns szögletes, dizájnnal készült és markánsak a LED-es fényszórók. Emellett fluoreszkáló zöld árnyalatok uralják a festést. Az biztos, hogy egyszerre modernek, sportosnak és egyediek tűnnek anélkül, hogy túlságosan agresszívak lennének.


Forrás: Can-Am

Mindkettőt Rotax villanymotorok hajtják, nincs bennük váltó, még csak CVT sem, fokozatmentes a hajtáslánc. De ez minden részlet, amit a Can-Am közölt. A hírek szerint 2025-ben dobja majd piacra a gépeket a márka.