Legfrissebb hírek ÚJ

Elkészült az elektromos Hummer SUV változata

Elkészült az elektromos Hummer SUV változata

A pickup után a családias kiadással is előrukkolt az amerikai GMC, amelynek ez volt a húsvéti ajándéka. Az igazi meglepetés pedig, hogy ez az off roadosabb verzió.

Azt már a kezdetekkor tudni lehetett, hogy a hagyományoknak megfelelően a GMC Hummer EV-ből is lesz pickup és úgymond SUV verzió is, a karosszériát tekintve. Hiszen így még nagyobb célcsoportot lehet elérni a villanyvassal. Biztosan lesz közönség.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: GMC

A platós gép már régóta készen van, az volt az első fecske a kínálatban. Most azonban GMC bemutatta a nagyobb utasterű fedett gépet is. Érdekesség, hogy ez 26 centivel rövidebb lett, mint a pickup, a méretes ajtók, szinte elfoglalják az egész oldalfalat.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: GMC

Viszont ezt szánják az off roadosabb gépnek, erről árulkodik a csörlőtokos lökhárító, valamint a haspáncélzat is. A futóművet is terepesre hangszerelték a hasmagasság is nagyobb mint a platós tesóé. A terepgumik is alaphangon járnak, valamint a szélvédő fölötti LED-sor. Mind a négy kerék kormányozható.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: GMC

A műszaki alap viszont ugyanaz. Négyféle felszereltség van, az EV2 és az EV2X egy 625 lóerős villanymotort kapott, az EV3X és a szuper off roados Edition 1 pedig egy nagyon bika 830 paripás egységet. A hatótávolság akksipakktól függően mindhárom esetben lehet 400 vagy 500 kilométer. Az alapár 24,5 millió forint, a csúcskategóriás vasé pedig 32,5 millió.