Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen lesz a Ram elektromos pickupja

Ilyen lesz a Ram elektromos pickupja

Jövőre kezdik értékesíteni a villanyvasat, amelyet a Chichagói Autószalon után az amerikaifuball-liga nagydöntőjén, a Superbowlon mutattak meg a nagyközönségnek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

Először is a gyártó megerősítette, hogy a kocsi neve Ram 1500 REV lett. Ez nyilvánvaló utalás arra a „forradalomra”, amelyet a Ram már egy ideje ígért, és őszintén szólva jó munkát végzett a környezetbarát haszongépjárművével. A cég vezetői megerősítették, hogy a gyártás jövőre, 2024-ben kezdődik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

A villanypickup nyilvános leleplezésére „az elkövetkező hónapokban” kerül sor, a Ram főnöke, Mike Koval pedig azt mondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy a Ram 1500 REV túlszárnyalja a konkurenciát, és a vásárlók számára legfontosabb tulajdonságok vezető kombinációját kínálja majd: hatótávolság, hasznos teherbírás, vontatás és töltési idő”.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Ram

Szintén elektromos témában a kiállításon elárulták, hogy a ProMaster EV furgon idén kerül piacra, így ez lesz a Ram első elektromos járműve. A ProMaster európai ikertestvéreinek, a Fiat E-Ducatónak és a Peugeot E-Boxernek már vannak elektromos változatai a tengerentúli utakon, de az amerikai piacra szánt specifikációkra még várunk.