Legfrissebb hírek ÚJ

Máris elkelt a kétmilliomodik Toyota hibrid Európában

Máris elkelt a kétmilliomodik Toyota hibrid Európában

Elképesztően népszerűek a japánok környezetbarát autói, főként a C-HR megjelenése óta, ugyanis a 2017-es év elei piacra dobás után villámgyorsan sikerült átlépnie a cégnek ezt az álomhatárt.

Persze ott van a Prius és a RAV4-es is többek között a nyolc ilyen hajtáslánccal rendelkező modell között. A Toyota kétmilliomodik európai hibrid elektromos autójának tulajdonosa egy lengyel hölgy lett, akinek a választása egy kéttónusú fényezésű Toyota C-HR Hybridre esett.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Toyota

Amikor Magdalena Sobolewska-Bereza besétált a varsói Toyota Radosc márkakereskedésbe, még nem gondolta, hogy vadonatúj Toyota C-HR hibridjének kulcsait kisebb ünnepség keretében veheti majd át Maja Kleszczewskától, a Toyota Radosc igazgatójától.

A bulira az adott okot, hogy Magdalena éppen a kétmilliomodik Európában értékesített Toyota hibridet vásárolta meg. A japán cég 2000-ben, elsőként vezette be a hibrideket a kontinensünkön, de csak az utóbbi években növekedett robbanásszerűen az eladás. Közönség rákapott a környezettudatos közlekedésre.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Toyota

„Eddig egy más márkájú, hagyományos hajtású autót vezettem, ám úgy gondolom, a hibrid a jó választás – mondta a Magdalena. – A Toyota C-HR-ben egyedisége, alacsony károsanyag-kibocsátása, modern formája, és kényelmes vezethetősége fogott meg, valamint a csomagtér, ami megfelelően tágas a két kutyám számára is. A helyzet az, hogy kifejezetten alacsony károsanyag-kibocsátású autót szerettem volna, miután biológus vagyok.”