Legfrissebb hírek ÚJ

Piacra dobja a Jeep az elektromos Wranglert

Piacra dobja a Jeep az elektromos Wranglert

Annyira bejött a rajongóknak az Easter Jeep Safarira készített Magneto 2.0, hogy az amerikai gyártó úgy döntött, szériaváltozatot készít a villanyterepjáróból.

Nem meglepő a húzás, hiszen igencsak tetszetős és dögös a vas. Egy igazi zéró emissziós vadorzó. A helyi terepralis hagyományoknak megfelelően ez egy sivatagi gép, amelynek igencsak szellős a karosszériája. Csak az első szélvédő maradt, az ajtókat eldobták.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Jeep

Alaposan meg is lett emelve a kasztni, a futómű teljesen profi, a Fox gyártotta le a versenyalkatrészeket. Így a hasmagasság 35 centiméter és hatalmasak a kerekek, a beadlock felnikre  sarazós, homokozós gumikat húztak, hogy boldoguljon a laza talajon.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Jeep

A hajtáslánc pedig természetesen teljesen elektronikus és összkerekes. Eléggé megerősödött a Magneto 2.0, hiszen amíg az első verzió csupán 285 lóerős csúcsteljesítmény leadására volt képes, addig, az új cuccban már egy 625 tagú ménes szaladgál.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: Jeep

A hardcore terepes villanyos Wrangler először 500 példányban készül el, de a hírek szerint, ez a mennyiség nagyjából már el is kelt. Így biztosan lesz folytatás. A Jeep Wrangler Magneto 2.0 ára borsos, hiszen 43 millió forintnak megfelelő összeget kérnek el érte.