Legfrissebb hírek ÚJ

Terepen a villanyos Hummer – Videók!

Terepen a villanyos Hummer – Videók!

A GM az új elektromos zászlóshajójával nagy lendülettel indított. A négykerék-kormányzású GMC Hummer EV Edition 1, vagyis a villanyos „Kalapács” a hatalmas platójával, a többfunkciós csomagtérajtajával, a kimagasló terep- és sziklamászó-képességével, a moduláris karosszériájával, innovatív technológiájával magával ragadja a pickupok szerelmeseit.

A kimagasló vezetősegítő és biztonsági funkciókkal ellátott e-Hummer többek között olyan technológiával van ellátva, hogy mielőtt a sofőr megkezdi a sávváltást, felméri a rendszer, hogy biztonságos-e a manőver, adottak-e az optimális feltételek a helyváltoztatásra. Ha esetleg nem, akkor közbelép, így előzve meg az esetleges koccanást, balesetet.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Sokoldalú
Ha kell, a homokdűnéket is megmássza

Aztán „Normál”, „Vontatás”, „Terep” és „Adrenalin” vezetési módozattal is el lesz látva az 1000 lóerős, 15592 newtonméteres topnyomatékkal, 3 másodperces 0-100-as gyorsulással rendelkező pickup. A Hummer EV nem csak az első GMC modell, hanem az első jármű a világon, amely az Epic Unreal Gaming Engine infotainment rendszerrel van felszerelve. Az utastérben két nagyméretű kijelző található – a 12,3 hüvelykes digitális műszercsoport és a központim 13,4 hüvelykes érintőképernyő.

Ez utóbbi rendelkezik az összes szokásos funkcióval, ráadásul hozzáférést biztosít a legfontosabbakhoz, az „Energy Assist”-hoz, az „Off-Road Widgets”-hez és a „ProGradeTrailering App”-hez. És még az sem baj, ha a sofőr otthon felejti a kulcsot, a GMC lehetővé teszi digitális indítást, vagyis felhasználó okostelefonján keresztül is hozzáfér a járműhöz.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
XXI. század
Moduláris, átalakítható, praktikus, sofőr és utasbarát, biztonságos, valamint strapabíró és környezetkímélő

Az Edition 1 verzió hatótávolsága 563 kilométer a jelenlegi akkumulátorcsomaggal. Ehhez egy 800 voltos, 350 kilowatt teljesítményű töltőt lehet csatlakoztatni, amellyel 10 perc alatt 160 kilométernyi energiát lehet beleküldeni.

 

Forrás: youtube