Legfrissebb hírek ÚJ

Villanypickupot ad ki a Volkswagen Amerikában

Villanypickupot ad ki a Volkswagen Amerikában

A Mulls leginkább úgy néz ki, mintha a Transporter rakodóterének tetejét lecsapták volna és így alakult ki a platós járgány. Nyilván még finomítják a külsőt, 2024-ben lesz a premier.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Volkswagen

A teljesen új, hétüléses 2024-es Volkswagen Atlas és az ötüléses Atlas Cross Sport SUV-k premierjét megelőző termékbemutató során Hein Schafer, a német autógyártó termékmarketingért és stratégiáért felelős főnöke újságírók kerekasztal-beszélgetése során elmondta, hogy a következő újdonság egy amerikai pickup lesz.
A német gyártó villanyos arzenáljában jelenleg a legújabb az ID4, az ID Buzz, az ID7 szedán és egy tervezett középkategóriás EV SUV. Azonban mindenképpen akar a gyártó egy elektromos pickupot, még annak ellenére is, hogy a belsőégésű motoros szegmensben az Amarok elhasalt.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Volkswagen

Az egyértelmű, hogy a Mulls, az Egyesült Államokban debütál majd, mert ott van értelme ilyen pickupot csinálni. A célja pedig egyértelműen az a márkának, hogy a piacon felvegye a versenyt ebben a szegmensben a Forddal és a Chevyvel. Nem lesz könnyű csata, de jövőre kiderül, mi tud a VW.