Legfrissebb hírek ÚJ

2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 a Sandlandertől: a vérbeli terepjáró raktárról megvásárolható

2024-es, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 a Sandlandertől: a vérbeli terepjáró raktárról megvásárolható

A jóból soha nem elég! A Sandlandernél újabb 2024-es modellévjáratú, frissített, világújdonságnak számító Toyota Land Cruiser kerül eladósorba. Az összkerekes GRJ78 V6 vérbeli terepen járó, minden egyes alkatrésze a kimagasló off road képességet támogatja – elérhető automata és manuális váltóval felszerelt modell is, mindkettő azonnal, raktárról megvásárolható

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Masszív
Kimagasló terepképességgel van megáldva, a legextrémebb környezetben is elboldogul
Forrás: Sandlander

Ez aztán a nyerő széria! Először a 2,8 literes dízel aggregáttal és automata váltóval ellátott GDJ71-es érkezett meg a magyar manufaktúrához, azt követte a 4,5 literes, V8-as dízelmotoros VDJ76. A 231 lóerős, szimpla kabinos GRJ79 volt a következő a sorban, most pedig itt GRJ78.

Mindkét megvásárolható autóban 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotor dolgozik, ám a technikához az egyikben manuális, a másikban automata váltó kapcsolódik. A 4x4-es hajtás viszont közös tartozék.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Készen áll a kalandokra
Színes LCD-kijelző, hűthető és fűthető kesztyűtartó van benne, a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló emelt kapacitású
Forrás: Sandlander

A felszereltségi szint is azonos. Vagyis 90 literes az üzemanyagtartály, a gyári, Toyota keréktárcsákon 225/90 R16-os gumiabroncsok virítanak, az első vonószem és a hátsó vonófej 3,5 tonna teherbírású. Van snorkel, a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló emelt kapacitású.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Választási lehetőség
Automata és kéziváltóval is megvásárolható a Sandlandernél
Forrás: Sandlander

Opciósan rendelhető hozzá a 7-es szériához elérhető összes gyári off road kiegészítő, így például első és hátsó differenciálzár, Denso csörlő, illetve 3,6 tonna kapacitású vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A tulajdonoshoz igazítva
A vadonatúj, frissített Land Cruiserhez opcionálisan a 7-es széria összes off road kiegészítője megvásárolható, így abszolút személyre szabható
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépős jármű színezett üvegezése UV-szűrős, van vezető- és utasoldali légzsák, valamint FM/AM rádió. A szervokormány állítható, az LCD-kijelző színes, a központi zár távirányítós, a kesztyűtartó hűthető és fűthető.

Belekerült az automata féltengelyzár, a blokkolásgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a kitörésgátló, a hegymenetindítás segítő, a keréknyomás figyelő rendszer és a menetstabilizáló rendszer. A pótkereket a hátsó ajtóra tették, hogy ne csorbuljon a terepképesség.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Feltűnő dizájn
A snorkellel, komoly hasmagassággal felvértezett Toyota kívülről és belülről is alaposan megváltozott az eddigi kiadásokhoz képest
Forrás: Sandlander

A Sandlandernél már lefoglalózható, a cég fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) pedig februártól megtekinthető és megvásárolható a 2024-es modellévjáratú, frissített Toyota Land Cruiser GRJ78 V6. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben, ahogy a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.