Legfrissebb hírek ÚJ

A terepfőnök gazdára vár: hardcore off road képességű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Signature a Sandlandertől

A terepfőnök gazdára vár: hardcore off road képességű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Signature a Sandlandertől

A jók között is a jobbak közé tartozik, kiemelkedik a kiemelkedők közül. A terepes autós túrák, az off roados kiruccanások elengedhetetlen (fő)szereplője, megkapott mindent, ami a „rázósabb” túrákhoz szükséges: a Sandlander raktárról, várakozási idő nélkül kínálja megvételre a terepjárókirályt, a limitált szériás, összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Signature modellt.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Maximalizmus
Első és hátsó differenciálzár, 40 milliméteres hasmagasság és rugóút emelés, terepjárást támogató keréktárcsaszett, snorkel: terepen járásra született
Forrás: Sandlander

Aki a kormánya mögé ül, egyszerűen elfelejtheti azt a kifejezést, hogy „lehetetlen”. Értelmüket veszítik az olyan szavak, hogy „nem”, „elképzelhetetlen”, viszont felerősödik többek között az „igen”, a „megcsináljuk”, az „elnyűhetetlen”, a „strapabíró”, a „legyőzhetetlen”. Merthogy a 7-es sorozat nagyvadja, a Signature a legextrémebb kihívások teljesítésére is készen áll. Kezdjük azzal, hogy a motortere egy rendkívül megbízható, 3956 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzines technikát rejt. Az aggregáthoz értelemszerűen 4x4-es hajtás kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Remekmű
A speciális, hővédő, UV-szűrős, háromrétegű üvegezéssel ellátott Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Signature beltere kényelmes, minden a funkcionalitásnak van alárendelve, az antibakteriális plüssülés például rendkívül ellenálló
Forrás: Sandlander

Az off road felszereltség része az első és a hátsó differenciálzár, a csörlő, valamint a snorkel, ráadásul a civilizált területektől távolabb eső, hosszabb túrák biztonságos kivitelezéséhez nagyobb üzemanyagtartállyal is ellátták Toyotát. Megkapta a Heavy Duty csomagot, így az LC a gyári alapkiadáshoz képest 40 milliméteres rugóút és hasmagasság emeléssel rendelkezik, plusz erősített a hajtáslánca. A terepjárást ugyancsak támogató, erősített könnyűfém keréktárcsáin feszülnek a gumiabroncsai.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Utasbarát
Hátul is megfelelő a hely, a lábtér, a hosszabb utazás sem gond
Forrás: Sandlander

Megnövelt hatékonyságú a hő- és a hangszigetelés, emelt kapacitású a légkondicionáló, speciális, háromrétegű, UV-szűrős az üvegezés. A krómcsomagos Land Cruiser elején 3,5 tonna teherbírású vonószem, hátul 3,5 tonna teherbírású vonófej található. Az első lökhárító erősített ütközésvédelemmel és csörlőtálcával, a hátsó fellépővel rendelkezik, de van kavics és kőfelverődés elleni védelem, valamint sárvédő szélesítés is.

A beltér antibakteriális plüsskárpitozása ellenáll az igénybevételeknek, rendkívül strapabíró. A kormányoszlop állítható, a kesztyűtartó hűthető, fűthető és zárható, az ablakok elöl és hátul is elektromosan mozgathatóak, de a felszereltség része a központi zár és az FM/AM CD-s rádió is. Fő a biztonság alapon, van vezető- és utasoldali légzsák, oldalsó ütközésvédelem, keréknyomás-figyelő rendszer. Ellátták blokkolásgátlóval, kipörgésgátlóval, menetstabilizálóval, fékerőelosztóval és fékrásegítővel, hegymenet indítássegítővel.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Extrém igénybevételre
Igazi igásló, hardcore off road tulajdonságokkal
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Signature a legyőzhetetlen felülmúlására, a meghódíthatatlan leigázására, a lehetetlen megvalósítására született. Az egyébként is az extremitásáról ismert 7-es széria kiemelkedő darabja, amely azonnal, raktárról elvihető a hernádi manufaktúrától. Ráadásul a megvásárlásakor az áfa visszaigényelhető, de a Sandlander a finanszírozásban, az ügyintézésben is segít. Amennyiben további információkra lenne szüksége, lefoglalózná, megvásárolná a hardcpore terepen járót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.