Legfrissebb hírek ÚJ

A képzelet szülöttje: dögös Toyota Prado

A képzelet szülöttje: dögös Toyota Prado

Az elmúlt nagyjából egy évben a Toyota szorgalmasan gondoskodott a teljes méretű új terepjárókról. Először a 300-as Land Cruiser jött, majd a friss Tundra pickup és a négy keréken guruló luxus, a 2022-es Lexus LX. Most pedig itt a vadonatúj összkerekes Prado (J150), igaz, egyelőre csak virtuálisan...

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Múlt és jövő
Ilyen most (fent) és ilyen lenne a Toyota Prado a virtuáldizájner szerint

A Prado sok országban elérhető, de például Észak-Amerikában, bizonyos dél-amerikai országokban, vagy éppen Dél-Koreában és Indiában nem. Ez a tény még inkább növeli a rajongóinak számát, az elérhetetlenség még csábítóbbá teszi a hardcore igénybevételre is alkalmas 4x4-es terepjárót.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Népszerű
A J150 rendkívül népszerű Toyota terepjáró, még azokban az országokban is kedvelik, amelyekben nem lehet kapni

Beindítja a fantáziát, ahogy tette azt a közösségi médiában „Kelsonik” néven ismert virtuáldizájnernél is. Elképzelte, miképpen nézzen ki a következő Prado, amely irányt mutathat a fullosabb testvérének, a következő generációs Lexus GX-nek is.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Finomhangolás
Dizájnosabb, kerekítettebb lett a terepjáró, amelynek kifejezetten jól áll a fekete szín

Olyan autót képzelt el, amely nem távolodik el teljesen az igazi Toyotától, finoman manipulálta az eredeti kocsit.

A „Shadow Line” kiadás elegáns, ugyanakkor megfelelően férfias, masszív, robusztus. A fekete hűtőrács, a módosított felfüggesztés, a krómmentes megjelenés és az utángyártott kerékkészlet igazán dögössé, csábítóvá teszi.

 

Forrás: youtube