Legfrissebb hírek ÚJ

Komfortos 4x4-es otthon a természet lágy ölén – Videó!

Komfortos 4x4-es otthon a természet lágy ölén – Videó!

Mobilotthon, hogy a kirándulás, a túrázás, az erdőjárás alatt se kelljen szállodai szobafoglalással vesződni. Az összkerekes Mercedes-Benz Sprinter adja az alapját a Thornak nevezett, észszerű terepen járásra alkalmas lakóbusznak, amellyel két ember hosszabb ideig is elvan a természet lágy ölén, a civilizációtól sok-sok kilométerre.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Aszfaltút mellett
A terepen is elboldogul, persze, ésszel kell használni

A Thor Motor Coach, a Thor Industries leányvállalata késztette a járművet. Tisztázzunk is valamit még rögtön az elején: a kezdőára elég húzós, 150000 dollárt, vagyis körülbelül 51 millió forintot kérnek érte. Persze, ezért – illetve az extrákért elkért súlyos összegekért – minőségi ellátásban részesül a vevő.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Fürdőszoba
Zuhanyzóval, csapteleppel, WC-vel ellátva

A Mercedes Sprinter alapfelszereltségébe beletartozik a Thule tetőlétra, az oldalsó teraszos napellenző, és a hátsó ajtón található kerékpártartó is. Ugyancsak jár hozzá a tetejére szerelt LED-es fénysáv, az off-road gumiabroncsszett és a 190 wattos napelemrendszer.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Konyha
Modern, komfortos kiszolgálás

Az utastérben 10,25 hüvelykes, Bluetoth-kapcsolódással és navigációval rendelkező multimédiás érintőképernyős kijelző, biztonsági monitor, sebességtartó automatika, dönthető és állítható bőrülés, valamint több légzsák is megtalálható. A 113 literes ivóvizes tartállyal, generátoros elektromos rendszerrel ellátott modellben van gázpalack, 1000 wattos inverter, akkumulátorcsomag és vízmelegítő is.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Pihenés
Az ágy kétszemélyes és felettébb kényelmes, akár elektromosan is kinyitható

A cuccok elrejtéséhez minőségi anyagból készült szekrények, tárolók állnak rendelkezésre, de LED-es a világítás, 24 hüvelykes a JBL hangszórókra kötött műholdas televízió készülék, s akár elektromosan is kihajtható a kanapé.

Értelemszerűen van benne konyha kétégős gáz főzőlappal, mikrohullámú sütővel, rozsdamentes acél mosogatóval és elektromos hűtőszekrénnyel. Ami a fürdőszobát illeti, egy egyszerű fürdőt is kialakítottak WC-vel, zuhanyzóval, csapteleppel és tetőnyílással.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Nyerő
Családi beszélgetések színtere

 

Forrás: youtube