Legfrissebb hírek ÚJ

Válassza a tökéletes terepjárót, amíg lehetősége van rá: Toyota Land Cruiser GDJ76 2.8 Diesel a Sandlandertől

Válassza a tökéletes terepjárót, amíg lehetősége van rá: Toyota Land Cruiser GDJ76 2.8 Diesel a Sandlandertől

Figyelem, már csak egyetlen darab Toyota Land Cruiser GDJ76 2.8 Diesel maradt eladósorban a Sandlandernél. Folyamatosan fogy a készlet, a 2024-es modellévjáratú, összkerekes, kimagasló terepképességgel és felszereltséggel rendelkező, 204 lóerős modell valódi kedvenc lett a vásárlók körében. Persze, ezen nincs is mit csodálkozni: az autó alapból például első és hátsó differenciálzárat, valamint csörlőt is kapott, ráadásul nincs várakozási idő, azonnal, raktárról elvihető 39 590 000 forintért.

Új dizájn
A 2024-es modellévjáratú Land Cruiser GDJ76 elejét is átszabták a japánok
Forrás: Sandlander

Az egyik legfőbb vonzereje a praktikusságában rejlik. Merthogy kettő az egyben járműről van szó: ha akarom, sivatagokat meghódító, a legextrémebb területeken átvágó hardcore terepjáró, ha akarom, akkor a hétköznapokban megfelelő kényelmet és komfortot nyújtó családi kocsi.

Nehéz terepre
Első és hátsó differenciálzárral is ellátták a terepjárót
Forrás: Sandlander

Persze, az is jót tesz a megítélésének, hogy a 7-es szériának már valóságos történelme van. A Toyota 1984 óta gyártja, s bár a japánok eddig szinte érintetlenül hagyták, most azért alakítgattak rajta és a módosítások méginkább az előnyére váltak. A mérnökök átszabták a hűtőrácsot, a motorháztetőt, a homlokfalat, az első és a hátsó lökhárítót, a sárvédőt, LED-es fényszórókat kapott, de vadonatúj a 16-os méretű strapabíró keréktárcsa is.

Hardcore
Készen áll a legextrémebb kalandokra
Forrás: Sandlander

A GDJ76-ban a Hiluxból ismert, a pickupban bevált 2.8 D-4D négyhengeres dízelmotor végzi hibátlanul a rá rótt feladatot. A 204 lóerős csúcsteljesítmény és a hozzá társuló 500 newtonméteres topnyomaték a legfinnyásabb igényeket is kielégíti. Az aggregáthoz hatsebességes automata váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. Sandlandernél elérhető terepjárókat gyárilag két differenciálzárral, Toyota Denso csörlővel és snorkellel is ellátták. Van sárvédőív szélesítés, komfort fellépő, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint légkondicionáló.

Komfortos
A kényelmes, dönthető ülések szintetikusbőr kárpitozást kaptak
Forrás: Sandlander

A sivatag semmihez sem fogható, a kalandorok számára heves szívdobogást előidéző bézs színű terepjáró első vonószeme és hátsó vonófeje egyaránt 3,5 tonna teherbírású. A 265/70 R16-os gumiabroncsokon guruló LC üvegezése színezett, UV-szűrős.

Micsoda megjelenés!
A sivatag mással össze nem hasonlítható színében pompázik a dekorcsíkos autó
Forrás: Sandlander

Fontos megjegyezni. Ahogy a Sandlandertől már megszokható, a Land Cruiser exkluzívabbá tehető, egyénre szabható. A 7-es szériához elérhető összes off road kiegészítő megvásárolható a magyar manufaktúránál, így lehetőség van akár 3600 kilogramm kapacitású vonóhorog vagy strapabíró tetőcsomagtartó rendelésére.

Stílusos
A klasszikus időket idézi a műszerfal
Forrás: Sandlander

Az utastérben van középső kartámasz, fedélzeti komputer, légzsák, kulcsnélküli nyitórendszer. Került az autókba tolatókamera, blokkolásgátló, intelligens kipörgésgátló, menetstabilizátor, abroncsnyomás-ellenőrző rendszer, fékerőelosztó és fékrásegítő, kitörésgátló, tempomat és hegymenetindulást segítő. A fejtámlás hátsó ülések is állíthatóak.

Módosított beltér
Vadonatúj a kijelző, az automata váltó pedig precíz, megbízható, strapabíró
Forrás: Sandlander

Az FM/AM rádió AUX és USB kompatibilis, a modell támogatja a vezeték nélküli mobiltöltést és a telefontükrözést. Új az LCD-kijelző, a műszerfal és a középkonzol kialakítása, s már a Toyota központi operációs rendszerével van ellátva. Az oldalsó tükrök, az ablakok elektromosan mozgathatóak, a központi zár távirányítós. A kesztyűtartó hűthető és fűthető, a belteret fabetét díszíti, az állítható, multifunkcionális szervokormány bőrös, ahogy a váltógomb is. A kényelmes, komfortos, dönthető ülések szintetikusbőr kárpitozást kaptak.

Japán dizájn
A terepjárást támogató keréktárcsák is vadonatújak
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és megvásárolható a 2024-es modellévjáratú, frissített, automata váltós Toyota Land Cruiser GDJ76 2.8 Diesel. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben, ahogy a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.