címke: Mickey Thompson

Nyerő gumik extrém saras csapatáshoz

Nyerő gumik extrém saras csapatáshoz

Mivel mostani hőség mellett viszonylag csapadékos az időjárás az erdőkben eléggé mély a talaj, s a lelkes off roadosoknak – akik bemerészkednek a vadonba – gyakran szó szerint csapatásban van részük, s előfordulhat, hogy kénytelenek sártengerben gázolni. Ezúttal összegyűjtöttük azokat az abroncsokat, amelyek direkt extrém körülmények között mutatják meg igazi tudásukat.

bővebben ...
Mickey Thompson: a gumik Rolls-Royce-a

Mickey Thompson: a gumik Rolls-Royce-a

Az amerikai cég bő fél évszázada letette a névjegyét, s a versenysportban az egyik legmenőbbnek számít a gumigyártók között. Az off roadosok is tudják, hogy ebben a márkában nehéz csalódni, hiszen valóban csúcsminőséget képvisel. Viszont kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ezt a nívót megfizessék, hiszen méregdrágák a termékei.

bővebben ...
Guruló túrabakancsok – off roados felnik

Guruló túrabakancsok – off roados felnik

Mielőtt elindulunk kirándulni, nem árt megfelelő lábbelit választani, mert ha szorít, nyom, kényelmetlen, az tönkreteheti az egész kirándulást. Így van ez az autós off road barangolás esetén is, hiszen a kocsit is megfelelően fel kell készíteni az extrém terepviszonyokhoz. Abban igyekszünk segíteni, hogy milyen felnit érdemes választani. Ezekkel a márkákkal garantáltan nem lehet az erdőbe vinni bennünket… vagyis éppen ellenkezőleg, pont oda mehetünk.

bővebben ...