Legfrissebb hírek ÚJ

Autós műsorok a koronavírus járvány idejére

Autós műsorok a koronavírus járvány idejére

Mivel a koronavírus járvány egyre terjed, célszerű otthon maradnia mindenkinek, aki megteheti, a technikai sportot és az autózás-motorozás szerelmeseinek, az önkéntes karantén idejére sok csemegét kínálnak a legismertebb sztríming szolgáltatók és a videócsatornák.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Forrás: HBO, Netflix, Amazon Prime, YouTube

A Netflixen elérhető a Forma–1 – hajsza a túlélésért, amely az száguldó cirkusz világába vezet be az előző szezon résztvevőivel. A Hiperturbó show az autók Ninja Warriorja, Halálos iramban stílusban, amatőr pilóták tuningvasakkal zúznak. A Melyik a gyorsabb című műsorban pedig az utcai hírnevüket teszik kockára a pilóták az autóbolondok által épített kocsikban.

Az Amazon Prime legnagyobb durranása egyértelműen a The Grand Tour című műsor, amelyben a Top Gear eredeti sztárjai, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond. Nagyjából ugyanolyan jellegű, mint a minden idők legjobb autós műsorának tartott klasszikus alkotásuk volt, itt azonban rendszeresen kihívásokat kell teljesítenie a triónak.

 

A YouTube nagy dobása a Road to Le Mans, amely egy az álmát megvalósítani akaró hollywoodi filmcsillagról szól. Michael Fassbender, az X-Men, a 300 és a Becstelen Brigantyk és a Steve Jobs sztárja a fejébe vette, hogy indulni akar a legendás 24 órás versenyen. A Porsche látott benne fantáziát, így azt az utat lehet végig követni, ahogyan a színész lépked a viadal felé.

 

Az HBO GO-n inkább dokumentumfilmek és autós moziklasszikusok láthatóak. Az Agnelli a Fiat birodalom megalkotójáról, és az olasz autóipar felvirágoztatójáról, a playpoy Gianni Agnelliről szól. Persze természetesen a Halálos iramban legutóbbi epizódjai is megtekinthetőek, ha valaki még nem nézte rongyosra őket. Bőséges a kínálat, van miből választani.